FA. DE BORGGRAVE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • FA. DE BORGGRAVE

Contactgegevens FA. DE BORGGRAVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. DE BORGGRAVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. DE BORGGRAVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTRAAT 53; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51304686 (+32-51304686) 51304686 (+32-51304686)

Fax (fax): +32 (14) 425-98-57 +32 (14) 425-98-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. DE BORGGRAVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. DE BORGGRAVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. DE BORGGRAVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. DE BORGGRAVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. DE BORGGRAVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. DE BORGGRAVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. DE BORGGRAVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. DE BORGGRAVE
Products information FA. DE BORGGRAVE

BTW identificatienummer (tax): BE03243408203
Ondernemingsnummer: 4729583740
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FA. DE BORGGRAVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. DE BORGGRAVE
(Get full report from official database of BE for FA. DE BORGGRAVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. DE BORGGRAVE
Addition kinds of activities for FA. DE BORGGRAVE

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
209900. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
229803. Netten, zegenen, slangen en isolatieblokken | Nets, seines, slings and insulator pads
28990107. Grapefruitolie | Grapefruit oil
50740200. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)
70410202. Huisvesting, organisatie | Lodging house, organization
75190100. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental

Werken bij FA. DE BORGGRAVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. DE BORGGRAVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. DE BORGGRAVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. DE BORGGRAVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent m/v (KOEKELBERG)

  Regio: KOEKELBERG

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur B voor het leveren van zuurstofflessen bij Patiënten regio Bussel en omstreken.

 • Internal Sales employee (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

 • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

 • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

 • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: t-interim Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

 • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

 • Bediende boekhouding (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Sint-Katelijne-Waver zijn we  op zoek naar een bediende boekhouding. Jouw takenpakket bestaat uit de volgende zaken Administratieve opvolging en afhandeling van dossiers Inboekingen: aankoop verkoop financieel dagboek betaling.. Helpen met de voorbereidingen voor de BTW-aangiftes en de jaarrekeningen

 • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN BRUGGE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

 • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

 • Production Engineer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Ausy, a Randstad company

  Type: Vaste Job

  Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

 • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

Zoek naar antwoorden van FA. DE BORGGRAVE in sociale netwerken
Look for responds of FA. DE BORGGRAVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. DE BORGGRAVE. Laat een reactie achter voor FA. DE BORGGRAVE. FA. DE BORGGRAVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. DE BORGGRAVE. Leave a respond for FA. DE BORGGRAVE. FA. DE BORGGRAVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. DE BORGGRAVE op de google maps. Adres en contacten FA. DE BORGGRAVE
Location of FA. DE BORGGRAVE on the google maps. Address and contacts of FA. DE BORGGRAVE

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. DE BORGGRAVE FA. DE BORGGRAVE: PETS DISCO | ENTRANCE SERVICES | CENTRE SPORTIF DE BERTRANSART SA | AUTO TRICOUR | PARKER-LONGIN SERVICES

Other related companies as FA. DE BORGGRAVE: PETS DISCO | ENTRANCE SERVICES | CENTRE SPORTIF DE BERTRANSART SA | AUTO TRICOUR | PARKER-LONGIN SERVICES

FA. DE BORGGRAVE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. DE BORGGRAVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03243408203. Het bedrijf FA. DE BORGGRAVE bevindt zich op het adres: BRUGGESTRAAT 53; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in FA. DE BORGGRAVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. DE BORGGRAVE is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. DE BORGGRAVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. DE BORGGRAVE, openstaande posities, locatie van FA. DE BORGGRAVE op de kaart.

FA. DE BORGGRAVE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. DE BORGGRAVE, company assigned to the tax number BE03243408203. The company FA. DE BORGGRAVE is located at the address: BRUGGESTRAAT 53; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in FA. DE BORGGRAVE were not found.
The main activity of FA. DE BORGGRAVE is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. DE BORGGRAVE is not available. You also can look at reviews of FA. DE BORGGRAVE, open positions, location of FA. DE BORGGRAVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. DE BORGGRAVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. DE BORGGRAVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. DE BORGGRAVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. DE BORGGRAVE, employees, financial statistics.