DEMEYERE-CLAEYS

Contactgegevens DEMEYERE-CLAEYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMEYERE-CLAEYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMEYERE-CLAEYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWEVEGEMSESTRAAT 62; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56228007 (+32-56228007) 56228007 (+32-56228007)

Fax (fax): +32 (13) 809-19-26 +32 (13) 809-19-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMEYERE-CLAEYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMEYERE-CLAEYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMEYERE-CLAEYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMEYERE-CLAEYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMEYERE-CLAEYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMEYERE-CLAEYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMEYERE-CLAEYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMEYERE-CLAEYS
Products information DEMEYERE-CLAEYS

BTW identificatienummer (tax): BE02072265625
Ondernemingsnummer: 8506683349
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 697,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DEMEYERE-CLAEYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMEYERE-CLAEYS
(Get full report from official database of BE for DEMEYERE-CLAEYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMEYERE-CLAEYS
Addition kinds of activities for DEMEYERE-CLAEYS

721600. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
953100. Behuisingsprogramma's | Housing programs
12410102. Exploratie, bitumineuze of bruinkoolwinning | Exploration, bituminous or lignite mining
20870203. Concentreert, drinken | Concentrates, drink
36340201. Flesverwarmers, elektrisch: huishouden | Bottle warmers, electric: household
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater
38220600. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
38290102. Brandstofdichtheidsmeter, vliegtuigmotor | Fuel densitometers, aircraft engine

Werken bij DEMEYERE-CLAEYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMEYERE-CLAEYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMEYERE-CLAEYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMEYERE-CLAEYS. Looking for open vacancies in other companies

 • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

 • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

 • Metaalarbeider (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voorbereiding doen goed meten, plooien , ponsen, persen zagen beetje ervaring zelfstandig kunnen werken

 • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

 • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

 • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

 • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Web Ontwikkelaar .NET (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Intellifin NV

  Type: Vaste Job

  Ben je een enthousiast persoon met een passie voor het ontwikkelen van web applicaties? Dan is deze uitdaging voor jou! Intellifin, een jonge onderneming uit Hasselt, zoekt zijn team te versterken met een talent volle ontwikkelaar met kennis van .NET. 

 • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

  Regio: ZOLDER

  Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

 • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van DEMEYERE-CLAEYS in sociale netwerken
Look for responds of DEMEYERE-CLAEYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMEYERE-CLAEYS. Laat een reactie achter voor DEMEYERE-CLAEYS. DEMEYERE-CLAEYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMEYERE-CLAEYS. Leave a respond for DEMEYERE-CLAEYS. DEMEYERE-CLAEYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMEYERE-CLAEYS op de google maps. Adres en contacten DEMEYERE-CLAEYS
Location of DEMEYERE-CLAEYS on the google maps. Address and contacts of DEMEYERE-CLAEYS

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMEYERE-CLAEYS DEMEYERE-CLAEYS: WILLEMYNS DIRK | GARAGE FLANDROY SPRL | MOBISTAR CENTER BRISON | Mercier Bruno | ROGER MONNAERS

Other related companies as DEMEYERE-CLAEYS: WILLEMYNS DIRK | GARAGE FLANDROY SPRL | MOBISTAR CENTER BRISON | Mercier Bruno | ROGER MONNAERS

DEMEYERE-CLAEYS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMEYERE-CLAEYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02072265625. Het bedrijf DEMEYERE-CLAEYS bevindt zich op het adres: ZWEVEGEMSESTRAAT 62; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 697,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DEMEYERE-CLAEYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEMEYERE-CLAEYS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMEYERE-CLAEYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMEYERE-CLAEYS, openstaande posities, locatie van DEMEYERE-CLAEYS op de kaart.

DEMEYERE-CLAEYS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMEYERE-CLAEYS, company assigned to the tax number BE02072265625. The company DEMEYERE-CLAEYS is located at the address: ZWEVEGEMSESTRAAT 62; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 697,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DEMEYERE-CLAEYS were not found.
The main activity of DEMEYERE-CLAEYS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMEYERE-CLAEYS is not available. You also can look at reviews of DEMEYERE-CLAEYS, open positions, location of DEMEYERE-CLAEYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMEYERE-CLAEYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMEYERE-CLAEYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMEYERE-CLAEYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMEYERE-CLAEYS, employees, financial statistics.