DE DRIJHOEK

Contactgegevens DE DRIJHOEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE DRIJHOEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE DRIJHOEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTSTATIESTRAAT 306; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34584288 (+32-34584288) 34584288 (+32-34584288)

Fax (fax): +32 (12) 692-76-54 +32 (12) 692-76-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE DRIJHOEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE DRIJHOEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE DRIJHOEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE DRIJHOEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE DRIJHOEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE DRIJHOEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE DRIJHOEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE DRIJHOEK
Products information DE DRIJHOEK

BTW identificatienummer (tax): BE06088592529
Ondernemingsnummer: 8382263183
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in DE DRIJHOEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE DRIJHOEK
(Get full report from official database of BE for DE DRIJHOEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE DRIJHOEK
Addition kinds of activities for DE DRIJHOEK

091900. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
239901. Emblemen, badges en insignes | Emblems, badges, and insignia
271199. Kranten, nec | Newspapers, nec
508702. Was- en stomerijapparatuur en benodigdheden | Laundry and dry cleaning equipment and supplies
17999916. Installatie van food service apparatuur | Food service equipment installation
20320202. Chinees eten, nec: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chinese foods, nec: packaged in cans, jars, etc.
38220605. Oventemperatuurregelaars, niet-industrieel type | Oven temperature controls, non-industrial type

Werken bij DE DRIJHOEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE DRIJHOEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE DRIJHOEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE DRIJHOEK. Looking for open vacancies in other companies

 • deskundige openbare werken (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  zie vacaturebericht

 • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

 • Halfautomaat lasser (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een metaalbewerkend engineeringbedrijf gelegen te Genk, zijn wij op zoek naar ervaren halfautomaat lassers.

 • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

 • Werfleider (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

 • Calculator (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

 • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle en Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zonhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DE VAGANT

  Type: Studentenjob

  Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

 • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

  Type: Vaste Job

  Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

 • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: PUES

  Type: Vaste Job

  U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

Zoek naar antwoorden van DE DRIJHOEK in sociale netwerken
Look for responds of DE DRIJHOEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE DRIJHOEK. Laat een reactie achter voor DE DRIJHOEK. DE DRIJHOEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE DRIJHOEK. Leave a respond for DE DRIJHOEK. DE DRIJHOEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE DRIJHOEK op de google maps. Adres en contacten DE DRIJHOEK
Location of DE DRIJHOEK on the google maps. Address and contacts of DE DRIJHOEK

Andere gerelateerde bedrijven als come DE DRIJHOEK DE DRIJHOEK: Sacré M & S | HEYMANS-POLY WASH | SMEEDWERKEN G VAN GOOLEN | JOHANNES SPRENKELS | DIDIER DE COCK

Other related companies as DE DRIJHOEK: Sacré M & S | HEYMANS-POLY WASH | SMEEDWERKEN G VAN GOOLEN | JOHANNES SPRENKELS | DIDIER DE COCK

DE DRIJHOEK is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE DRIJHOEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06088592529. Het bedrijf DE DRIJHOEK bevindt zich op het adres: OOSTSTATIESTRAAT 306; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DE DRIJHOEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE DRIJHOEK is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE DRIJHOEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE DRIJHOEK, openstaande posities, locatie van DE DRIJHOEK op de kaart.

DE DRIJHOEK is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE DRIJHOEK, company assigned to the tax number BE06088592529. The company DE DRIJHOEK is located at the address: OOSTSTATIESTRAAT 306; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DE DRIJHOEK were not found.
The main activity of DE DRIJHOEK is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE DRIJHOEK is not available. You also can look at reviews of DE DRIJHOEK, open positions, location of DE DRIJHOEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE DRIJHOEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE DRIJHOEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE DRIJHOEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE DRIJHOEK, employees, financial statistics.