DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN

Contactgegevens DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP GIERLE 20; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14413518 (+32-14413518) 14413518 (+32-14413518)

Fax (fax): +32 (19) 187-73-34 +32 (19) 187-73-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN
Products information DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN

BTW identificatienummer (tax): BE01190338134
Ondernemingsnummer: 7674194335
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN
(Get full report from official database of BE for DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN
Addition kinds of activities for DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN

144202. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
302102. Schoenen, rubber of plastic gegoten tot stof | Shoes, rubber or plastic molded to fabric
13819904. Olie- en gasbronnen opnieuw verwerken | Reworking oil and gas wells
25140201. Ontbijt sets, huishouden: metaal | Breakfast sets, household: metal
34999925. Lassen, hittebestendig: metaal | Welding tips, heat resistant: metal
50470107. Apparatuur en benodigdheden van de arts | Physician equipment and supplies
56519902. Unisex kleding winkels | Unisex clothing stores

Werken bij DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

 • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Let's Work Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

 • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

 • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Studentenjob

  - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

 • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

  Type: Vaste Job

  Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

 • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Vaste Job

  Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

 • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

 • Procesoperator (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: QJOBS @WORK

  Type: Vaste Job

  Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

 • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

  Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

  Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

 • Materiaalmeester (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

 • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

 • Personal Trainer (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: TEAM LABORE PERSONAL TRAINING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als personal trainer begeleidt u de mensen waar zij dit willen, thuis, park, atletiekpiste,...enz. Gepersonaliseerde schema's opstellen Fitnesstesten afnemen Individueel uitleg geven bij het juist en veilig uitoefenen van de oefeningen. Mensen aansporen tot een gezonde levenswijze door middel van regelmatig te sporten.

Zoek naar antwoorden van DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN in sociale netwerken
Look for responds of DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN. Laat een reactie achter voor DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN. DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN. Leave a respond for DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN. DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN op de google maps. Adres en contacten DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN
Location of DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN on the google maps. Address and contacts of DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN: BardiBois | Côte Cédric SPRL | Lambrecht F | Gemeentelijke POB | AIRCO RADECO

Other related companies as DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN: BardiBois | Côte Cédric SPRL | Lambrecht F | Gemeentelijke POB | AIRCO RADECO

DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01190338134. Het bedrijf DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN bevindt zich op het adres: STEENWEG OP GIERLE 20; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN, openstaande posities, locatie van DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN op de kaart.

DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN, company assigned to the tax number BE01190338134. The company DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN is located at the address: STEENWEG OP GIERLE 20; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN were not found.
The main activity of DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN is not available. You also can look at reviews of DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN, open positions, location of DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN, employees, financial statistics.