DAGBLADHANDEL RUDI

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • DAGBLADHANDEL RUDI
Private companiesTransportation Services • DAGBLADHANDEL RUDI

Contactgegevens DAGBLADHANDEL RUDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGBLADHANDEL RUDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGBLADHANDEL RUDI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 191; 9310; AALST, België

Telefoon (phone): 53215784 (+32-53215784) 53215784 (+32-53215784)

Fax (fax): +32 (87) 154-33-97 +32 (87) 154-33-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGBLADHANDEL RUDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGBLADHANDEL RUDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGBLADHANDEL RUDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGBLADHANDEL RUDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGBLADHANDEL RUDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGBLADHANDEL RUDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGBLADHANDEL RUDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGBLADHANDEL RUDI
Products information DAGBLADHANDEL RUDI

BTW identificatienummer (tax): BE08388580322
Ondernemingsnummer: 7946655273
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in DAGBLADHANDEL RUDI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGBLADHANDEL RUDI
(Get full report from official database of BE for DAGBLADHANDEL RUDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGBLADHANDEL RUDI
Addition kinds of activities for DAGBLADHANDEL RUDI

311102. Schoen leer | Shoe leather
516299. Plastics materialen en basisvormen, nec | Plastics materials and basic shapes, nec
14990500. Talc mining | Talc mining
27310000. Boekuitgeverij | Book publishing
32729904. Prestressed betonproducten | Prestressed concrete products
36340309. Verwarmers, tape | Heaters, tape
36990601. Apparaatkoorden, voor huishoudelijke elektrische apparatuur | Appliance cords, for household electrical equipment
55510203. Kayaks | Kayaks
76991100. Slot- en sleuteldiensten | Lock and key services

Werken bij DAGBLADHANDEL RUDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGBLADHANDEL RUDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGBLADHANDEL RUDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGBLADHANDEL RUDI. Looking for open vacancies in other companies

 • Volvo Group Belgium zoekt productiemedewerkers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks te Gent werft arbeiders aan voor een tijdelijke functie/wervingsreserve. Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

 • Administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

 • CNC bediener HOUT (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze bouwklant uit regio Houthulst levert maatwerk in binnenschrijnwerk (deuren, wanden, inrichtingen, afwerkingen), trappen in hout (alle stijlen) en buitenschrijnwerken (gevelbekledingen, houten bijgebouwen, balustraden en relingen, toegangspoorten & -deuren, afsluitingen, terrassen) zijn op zoek naar een CNC bediener.

 • Parkingboy (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Door de grote succes en sterke groei zoekt onze klant - actief in de bewakingssector -  een parkingboy/steward in Antwerpen. Dit bedrijf - vandaag een ambitieus en menselijk bedrijf - telt vandaag al 300 mensen . Hun klantenbestand groeit steeds meer en steeds meer bedrijven, bekende winkelketens en evenementen vertrouwen ons hun bewakingsactiviteiten toe. Dankzij dit vertrouwen en onze stijgende groei zijn wij continu momenteel op zoek naar een parkingboy voor de eindejaarsperiode. Taken: - Je verzorgt het toezicht aan de ingang van een gekende supermarktketen, waardoor je een veilig klimaat creëert voor de winkelende klanten. - Je voert rondes op de parking uit ter preventie en voor het opsporen van risico’s. - Je begroet de klanten vriendelijk en staat in nauw contact met de bewakingsagent in de winkel.

 • Customer Service Representative (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

 • Storingstechnieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

 • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Student eindejaarsgeschenken (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Studentenjob

  Voor een metaalbedrijf in regio van Tielt gaan we op zoek naar twee jobstudenten om de eindejaarsgeschenken te verpakken en te verdelen. Ze verwachten iemand van 5/11 tot en met 9/11 en iemand van 5/11 tot en met 6/11.

 • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

 • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

  Regio: STENE

  Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

Zoek naar antwoorden van DAGBLADHANDEL RUDI in sociale netwerken
Look for responds of DAGBLADHANDEL RUDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGBLADHANDEL RUDI. Laat een reactie achter voor DAGBLADHANDEL RUDI. DAGBLADHANDEL RUDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGBLADHANDEL RUDI. Leave a respond for DAGBLADHANDEL RUDI. DAGBLADHANDEL RUDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGBLADHANDEL RUDI op de google maps. Adres en contacten DAGBLADHANDEL RUDI
Location of DAGBLADHANDEL RUDI on the google maps. Address and contacts of DAGBLADHANDEL RUDI

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGBLADHANDEL RUDI DAGBLADHANDEL RUDI: DE SLUISTRAPPERS LOZEN | STUDIO TINTIN | VRACOGEST | Flying-Cam SA | JEAN HENQUET

Other related companies as DAGBLADHANDEL RUDI: DE SLUISTRAPPERS LOZEN | STUDIO TINTIN | VRACOGEST | Flying-Cam SA | JEAN HENQUET

DAGBLADHANDEL RUDI is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGBLADHANDEL RUDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08388580322. Het bedrijf DAGBLADHANDEL RUDI bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 191; 9310; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 109,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DAGBLADHANDEL RUDI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAGBLADHANDEL RUDI is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGBLADHANDEL RUDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGBLADHANDEL RUDI, openstaande posities, locatie van DAGBLADHANDEL RUDI op de kaart.

DAGBLADHANDEL RUDI is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGBLADHANDEL RUDI, company assigned to the tax number BE08388580322. The company DAGBLADHANDEL RUDI is located at the address: GROTE BAAN 191; 9310; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 109,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DAGBLADHANDEL RUDI were not found.
The main activity of DAGBLADHANDEL RUDI is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGBLADHANDEL RUDI is not available. You also can look at reviews of DAGBLADHANDEL RUDI, open positions, location of DAGBLADHANDEL RUDI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGBLADHANDEL RUDI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGBLADHANDEL RUDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGBLADHANDEL RUDI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGBLADHANDEL RUDI, employees, financial statistics.