DAGBLADHANDEL LIEVE

Contactgegevens DAGBLADHANDEL LIEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGBLADHANDEL LIEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGBLADHANDEL LIEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ESSENHOUTSTRAAT 120; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36648732 (+32-36648732) 36648732 (+32-36648732)

Fax (fax): +32 (69) 526-20-65 +32 (69) 526-20-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGBLADHANDEL LIEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGBLADHANDEL LIEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGBLADHANDEL LIEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGBLADHANDEL LIEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGBLADHANDEL LIEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGBLADHANDEL LIEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGBLADHANDEL LIEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGBLADHANDEL LIEVE
Products information DAGBLADHANDEL LIEVE

BTW identificatienummer (tax): BE01263397216
Ondernemingsnummer: 9287536621
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 280,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in DAGBLADHANDEL LIEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGBLADHANDEL LIEVE
(Get full report from official database of BE for DAGBLADHANDEL LIEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGBLADHANDEL LIEVE
Addition kinds of activities for DAGBLADHANDEL LIEVE

3088. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
20929902. Kreeft, bevroren | Crabmeat, frozen
22111109. Friezette, katoen | Friezette, cotton
24490207. Vaten, hout: gecoördineerd | Vats, wood: coopered
34420102. Sash, deur of venster: metaal | Sash, door or window: metal
37319902. Boor- en productieplatforms, drijvende (olie en gas) | Drilling and production platforms, floating (oil and gas)
38440000. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
73899947. Solvents recovery service | Solvents recovery service
80310000. Kantoren en klinieken van osteopathische artsen | Offices and clinics of osteopathic physicians
87110303. Petroleumtechniek | Petroleum engineering

Werken bij DAGBLADHANDEL LIEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGBLADHANDEL LIEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGBLADHANDEL LIEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGBLADHANDEL LIEVE. Looking for open vacancies in other companies

 • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

 • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

 • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

 • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

 • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

 • Financial controller (niveau A) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

  Type: Vaste Job

  OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

 • technieker personenwagens (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DE GRANDE CARS

  Type: Vaste Job

  Ben jij de TECHNIEKER die het team van VOLVO-AUTOMOBILIA BRUGGE komt versterken ?

 • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

 • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LE TRAPPISTE

  Type: Flexijob

  Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van DAGBLADHANDEL LIEVE in sociale netwerken
Look for responds of DAGBLADHANDEL LIEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGBLADHANDEL LIEVE. Laat een reactie achter voor DAGBLADHANDEL LIEVE. DAGBLADHANDEL LIEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGBLADHANDEL LIEVE. Leave a respond for DAGBLADHANDEL LIEVE. DAGBLADHANDEL LIEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGBLADHANDEL LIEVE op de google maps. Adres en contacten DAGBLADHANDEL LIEVE
Location of DAGBLADHANDEL LIEVE on the google maps. Address and contacts of DAGBLADHANDEL LIEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGBLADHANDEL LIEVE DAGBLADHANDEL LIEVE: JOEL GILOT | JET | COIFFURE ANNIE | Kliniek Kleding | Slachmuylders NV

Other related companies as DAGBLADHANDEL LIEVE: JOEL GILOT | JET | COIFFURE ANNIE | Kliniek Kleding | Slachmuylders NV

DAGBLADHANDEL LIEVE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGBLADHANDEL LIEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263397216. Het bedrijf DAGBLADHANDEL LIEVE bevindt zich op het adres: ESSENHOUTSTRAAT 120; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 280,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DAGBLADHANDEL LIEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAGBLADHANDEL LIEVE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGBLADHANDEL LIEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGBLADHANDEL LIEVE, openstaande posities, locatie van DAGBLADHANDEL LIEVE op de kaart.

DAGBLADHANDEL LIEVE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGBLADHANDEL LIEVE, company assigned to the tax number BE01263397216. The company DAGBLADHANDEL LIEVE is located at the address: ESSENHOUTSTRAAT 120; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 280,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DAGBLADHANDEL LIEVE were not found.
The main activity of DAGBLADHANDEL LIEVE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGBLADHANDEL LIEVE is not available. You also can look at reviews of DAGBLADHANDEL LIEVE, open positions, location of DAGBLADHANDEL LIEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGBLADHANDEL LIEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGBLADHANDEL LIEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGBLADHANDEL LIEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGBLADHANDEL LIEVE, employees, financial statistics.