DAGBLADHANDEL KARTER

Contactgegevens DAGBLADHANDEL KARTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGBLADHANDEL KARTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGBLADHANDEL KARTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LODEWIJK MAESSTRAAT 30; 3070; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27596590 (+32-27596590) 27596590 (+32-27596590)

Fax (fax): +32 (86) 374-62-25 +32 (86) 374-62-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGBLADHANDEL KARTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGBLADHANDEL KARTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGBLADHANDEL KARTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGBLADHANDEL KARTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGBLADHANDEL KARTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGBLADHANDEL KARTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGBLADHANDEL KARTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGBLADHANDEL KARTER
Products information DAGBLADHANDEL KARTER

BTW identificatienummer (tax): BE03502136230
Ondernemingsnummer: 7939239501
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DAGBLADHANDEL KARTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGBLADHANDEL KARTER
(Get full report from official database of BE for DAGBLADHANDEL KARTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGBLADHANDEL KARTER
Addition kinds of activities for DAGBLADHANDEL KARTER

339999. Primaire metalen producten, nec | Primary metal products, nec
26720109. Thermoplastisch gecoat papier: gemaakt van aangekochte materialen | Thermoplastic coated paper: made from purchased materials
34629901. Vliegtuig smeedstukken, ferro | Aircraft forgings, ferrous
50630000. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
76299902. Bedrijfsmachine reparatie, elektrisch | Business machine repair, electric

Werken bij DAGBLADHANDEL KARTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGBLADHANDEL KARTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGBLADHANDEL KARTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGBLADHANDEL KARTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur B magazijn (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Chauffeur B / magazijnier zal je instaan voor het ondersteunen in de winterwissels. Concreet sta je in voor de transporten, het laden en ontladen van camions op 3 sites en de stockage in de magazijnen

 • Procesoperator voeding m/v (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

 • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - regio Langemark (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: NETATWERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

 • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

 • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Chauffeurs CE Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RENEWI NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

 • PLOEGBAAS EN 2 METSERS (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: SUBLIEM PROJECT

  Type: Vaste Job

  RUWBOUW WONINGEN

 • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: DILLEN GUY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

 • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

  Regio: Regio Charleroi

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

 • Freelance Typescript developer - lange termijn (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bedrijfsinformatie Dit bedrijf te Oost-Vlaanderen is actief binnen de E-commerce. Zij spelen in op huidige trends op de markt en een groot deel van hun verkoop bestaat uit voorwerpen die hun klanten zelf een personal touch geven. Zij zijn actief in 15 landen en marktleider in België. Jobinhoud Je zal je sterk toeleggen op een specifiek tool, die je optimaliseert en uitbreidt met nieuwe functionaliteiten. Je staat in voor ontwikkeling van de client-side aan de hand van Typescript. Je neemt initiatief en geeft voorstellen naar nieuwe technologieën. Je kan functionele vragen omzetten in technische oplossingen.

Zoek naar antwoorden van DAGBLADHANDEL KARTER in sociale netwerken
Look for responds of DAGBLADHANDEL KARTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGBLADHANDEL KARTER. Laat een reactie achter voor DAGBLADHANDEL KARTER. DAGBLADHANDEL KARTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGBLADHANDEL KARTER. Leave a respond for DAGBLADHANDEL KARTER. DAGBLADHANDEL KARTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGBLADHANDEL KARTER op de google maps. Adres en contacten DAGBLADHANDEL KARTER
Location of DAGBLADHANDEL KARTER on the google maps. Address and contacts of DAGBLADHANDEL KARTER

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGBLADHANDEL KARTER DAGBLADHANDEL KARTER: Mukharji D | KON. FILATELIST. KRING | VAN KERCKHOVEN | Cotezblanc | JEAN SPRENGERS

Other related companies as DAGBLADHANDEL KARTER: Mukharji D | KON. FILATELIST. KRING | VAN KERCKHOVEN | Cotezblanc | JEAN SPRENGERS

DAGBLADHANDEL KARTER is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGBLADHANDEL KARTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03502136230. Het bedrijf DAGBLADHANDEL KARTER bevindt zich op het adres: LODEWIJK MAESSTRAAT 30; 3070; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DAGBLADHANDEL KARTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAGBLADHANDEL KARTER is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGBLADHANDEL KARTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGBLADHANDEL KARTER, openstaande posities, locatie van DAGBLADHANDEL KARTER op de kaart.

DAGBLADHANDEL KARTER is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGBLADHANDEL KARTER, company assigned to the tax number BE03502136230. The company DAGBLADHANDEL KARTER is located at the address: LODEWIJK MAESSTRAAT 30; 3070; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DAGBLADHANDEL KARTER were not found.
The main activity of DAGBLADHANDEL KARTER is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGBLADHANDEL KARTER is not available. You also can look at reviews of DAGBLADHANDEL KARTER, open positions, location of DAGBLADHANDEL KARTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGBLADHANDEL KARTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGBLADHANDEL KARTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGBLADHANDEL KARTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGBLADHANDEL KARTER, employees, financial statistics.