BOEKHANEL RYCKAERT

Contactgegevens BOEKHANEL RYCKAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOEKHANEL RYCKAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOEKHANEL RYCKAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDVOORDEDORPSTRAAT 20; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59266291 (+32-59266291) 59266291 (+32-59266291)

Fax (fax): +32 (4) 771-64-24 +32 (4) 771-64-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOEKHANEL RYCKAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOEKHANEL RYCKAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOEKHANEL RYCKAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOEKHANEL RYCKAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOEKHANEL RYCKAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOEKHANEL RYCKAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOEKHANEL RYCKAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOEKHANEL RYCKAERT
Products information BOEKHANEL RYCKAERT

BTW identificatienummer (tax): BE06369567871
Ondernemingsnummer: 2237335205
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BOEKHANEL RYCKAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOEKHANEL RYCKAERT
(Get full report from official database of BE for BOEKHANEL RYCKAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOEKHANEL RYCKAERT
Addition kinds of activities for BOEKHANEL RYCKAERT

22699902. Afwerking: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Finishing: raw stock, yarn, and narrow fabrics
24260103. Frames voor gestoffeerde meubels, hout | Frames for upholstered furniture, wood
26550207. Drums, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Drums, fiber: made from purchased material
38250321. Meetapparatuur voor radiofrequentie | Radio frequency measuring equipment
39319906. Stands, muziek | Stands, music

Werken bij BOEKHANEL RYCKAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOEKHANEL RYCKAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOEKHANEL RYCKAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOEKHANEL RYCKAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Commercieel Assistent (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

 • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

 • montage-arbeider (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

 • Customer Service (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

 • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LOTUS CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

 • Magazijnier (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Vaste Job

  In het magazijn voel je je als een vis in het water. Inkomende en uitgaande goederen worden dan ook met plezier door jou gecontroleerd. Het klaarzetten van bestellingen of het inpakken van producten? Jij draagt graag je steentje bij in het team. Je beschikt over de nodige drive zodat de klant tijdig kan genieten van zijn pakje.  Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is één van de grootste winkels in België voor elektrische materialen en verlichting. Dankzij hun grote voorraad beantwoorden zij direct aan alle particuliere, zakelijke en industriële elektriciteitsbehoeften. Particulier, elektricien, doe-het-zelver of architect? Iedereen is hier welkom!

 • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

  Type: Vaste Job

  prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

 • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Arinto

  Type: Vaste Job

  Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

 • enthousiaste kelner (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

  Type: Vaste Job

  Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

 • Hulpploegchef 2 ploegen (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een groentenfirma in Ardooie zijn wij op zoek naar een hulpploegchef. Samen met de ploegchef staat u in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijn voor diepvriesgroenten. U werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. U zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf opgemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. U geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met uw collega-ploegchefs die voor of na u opstarten. U geeft leiding aan een 25-tal personen. U rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke.

 • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van BOEKHANEL RYCKAERT in sociale netwerken
Look for responds of BOEKHANEL RYCKAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOEKHANEL RYCKAERT. Laat een reactie achter voor BOEKHANEL RYCKAERT. BOEKHANEL RYCKAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOEKHANEL RYCKAERT. Leave a respond for BOEKHANEL RYCKAERT. BOEKHANEL RYCKAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOEKHANEL RYCKAERT op de google maps. Adres en contacten BOEKHANEL RYCKAERT
Location of BOEKHANEL RYCKAERT on the google maps. Address and contacts of BOEKHANEL RYCKAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come BOEKHANEL RYCKAERT BOEKHANEL RYCKAERT: INSTITUT A CORPS PARFAIT | Smits NV | D & D Delarue BVBA | Van Dijck SA | Dehouwer Hilde

Other related companies as BOEKHANEL RYCKAERT: INSTITUT A CORPS PARFAIT | Smits NV | D & D Delarue BVBA | Van Dijck SA | Dehouwer Hilde

BOEKHANEL RYCKAERT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOEKHANEL RYCKAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369567871. Het bedrijf BOEKHANEL RYCKAERT bevindt zich op het adres: ZANDVOORDEDORPSTRAAT 20; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in BOEKHANEL RYCKAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOEKHANEL RYCKAERT is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOEKHANEL RYCKAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOEKHANEL RYCKAERT, openstaande posities, locatie van BOEKHANEL RYCKAERT op de kaart.

BOEKHANEL RYCKAERT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOEKHANEL RYCKAERT, company assigned to the tax number BE06369567871. The company BOEKHANEL RYCKAERT is located at the address: ZANDVOORDEDORPSTRAAT 20; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in BOEKHANEL RYCKAERT were not found.
The main activity of BOEKHANEL RYCKAERT is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOEKHANEL RYCKAERT is not available. You also can look at reviews of BOEKHANEL RYCKAERT, open positions, location of BOEKHANEL RYCKAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOEKHANEL RYCKAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOEKHANEL RYCKAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOEKHANEL RYCKAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOEKHANEL RYCKAERT, employees, financial statistics.