BOEKHANDEL DE MARKT

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • BOEKHANDEL DE MARKT
Private companiesTransportation by Air • BOEKHANDEL DE MARKT

Contactgegevens BOEKHANDEL DE MARKT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOEKHANDEL DE MARKT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOEKHANDEL DE MARKT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): E. EYLENBOSCHSTRAAT 25; 1703; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 25698038 (+32-25698038) 25698038 (+32-25698038)

Fax (fax): +32 (69) 699-39-62 +32 (69) 699-39-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOEKHANDEL DE MARKT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOEKHANDEL DE MARKT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOEKHANDEL DE MARKT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOEKHANDEL DE MARKT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOEKHANDEL DE MARKT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOEKHANDEL DE MARKT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOEKHANDEL DE MARKT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOEKHANDEL DE MARKT
Products information BOEKHANDEL DE MARKT

BTW identificatienummer (tax): BE05940002441
Ondernemingsnummer: 9194976806
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BOEKHANDEL DE MARKT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOEKHANDEL DE MARKT
(Get full report from official database of BE for BOEKHANDEL DE MARKT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOEKHANDEL DE MARKT
Addition kinds of activities for BOEKHANDEL DE MARKT

20460307. Hoge fructose maïs siroop (hfcs) | High fructose corn syrup (hfcs)
22990405. Slubs en nubs | Slubs and nubs
30210000. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
50780102. Ijskasten | Ice cream cabinets
51699909. Marine winkels | Naval stores

Werken bij BOEKHANDEL DE MARKT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOEKHANDEL DE MARKT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOEKHANDEL DE MARKT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOEKHANDEL DE MARKT. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

 • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

 • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Studentenjob

  Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

 • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

 • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Sint niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

 • Redders (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

 • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

  Type: Studentenjob

  Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

 • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER – Regio NEDERLAND (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

  Type: Vaste Job

  U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

 • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

 • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: 2 DEVELOP U

  Type: Zelfstandige activiteit

  2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

 • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van BOEKHANDEL DE MARKT in sociale netwerken
Look for responds of BOEKHANDEL DE MARKT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOEKHANDEL DE MARKT. Laat een reactie achter voor BOEKHANDEL DE MARKT. BOEKHANDEL DE MARKT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOEKHANDEL DE MARKT. Leave a respond for BOEKHANDEL DE MARKT. BOEKHANDEL DE MARKT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOEKHANDEL DE MARKT op de google maps. Adres en contacten BOEKHANDEL DE MARKT
Location of BOEKHANDEL DE MARKT on the google maps. Address and contacts of BOEKHANDEL DE MARKT

Andere gerelateerde bedrijven als come BOEKHANDEL DE MARKT BOEKHANDEL DE MARKT: BACOB | RUSTHUIS DE PLATAAN | Willaert Freddy | SMART CENTER BRUXELLES | GTF BELGIUM

Other related companies as BOEKHANDEL DE MARKT: BACOB | RUSTHUIS DE PLATAAN | Willaert Freddy | SMART CENTER BRUXELLES | GTF BELGIUM

BOEKHANDEL DE MARKT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOEKHANDEL DE MARKT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05940002441. Het bedrijf BOEKHANDEL DE MARKT bevindt zich op het adres: E. EYLENBOSCHSTRAAT 25; 1703; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in BOEKHANDEL DE MARKT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOEKHANDEL DE MARKT is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOEKHANDEL DE MARKT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOEKHANDEL DE MARKT, openstaande posities, locatie van BOEKHANDEL DE MARKT op de kaart.

BOEKHANDEL DE MARKT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOEKHANDEL DE MARKT, company assigned to the tax number BE05940002441. The company BOEKHANDEL DE MARKT is located at the address: E. EYLENBOSCHSTRAAT 25; 1703; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in BOEKHANDEL DE MARKT were not found.
The main activity of BOEKHANDEL DE MARKT is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOEKHANDEL DE MARKT is not available. You also can look at reviews of BOEKHANDEL DE MARKT, open positions, location of BOEKHANDEL DE MARKT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOEKHANDEL DE MARKT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOEKHANDEL DE MARKT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOEKHANDEL DE MARKT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOEKHANDEL DE MARKT, employees, financial statistics.