ADAL

Contactgegevens ADAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD ADOLPHE MAX 142; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22199290 (+32-22199290) 22199290 (+32-22199290)

Fax (fax): +32 (19) 275-55-91 +32 (19) 275-55-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADAL
Products information ADAL

BTW identificatienummer (tax): BE03995422363
Ondernemingsnummer: 6854888916
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ADAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADAL
(Get full report from official database of BE for ADAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADAL
Addition kinds of activities for ADAL

295200. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
703399. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
20330410. Groentenpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable purees: packaged in cans, jars, etc.
25140603. Hangmatten: metaal- of stof- en metaalcombinatie | Hammocks: metal or fabric and metal combination
28139907. Stikstof | Nitrogen
28690500. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
34339902. Verwarmers, zwembad: olie of gas | Heaters, swimming pool: oil or gas
35310511. Schrapers (bouwmachines) | Scrapers (construction machinery)
87310300. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research

Werken bij ADAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Persoperator M/V (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Lanaken. Het is een leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelen en rubbercompounds. Met belangrijke afnemers in diverse sectoren waaronder de elektriciteitssector, de automotive- en machinebouwindustrie, worden hun producten toegeleverd aan bedrijven over heel de wereld.

 • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

 • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

 • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

 • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: UW HELPENDE HAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

 • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

 • Allround technisch medeweker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Allround technisch medewerker Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een allround technisch medewerker Je verzorgt aanpassingen aan schrijnwerk Je installeert huishoudtoestellen en extra's in keukens en badkamers Je installeert water en gastoevoer en elektriciteit Je voorziet zonnepanelen, luifels, fietsendragers, Tv-satellieten,...

 • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

  Type: Zelfstandige activiteit

  In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

 • Scooter Charger (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

 • RESERVE schoonmaak regio Aalst 2018 (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van ADAL in sociale netwerken
Look for responds of ADAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADAL. Laat een reactie achter voor ADAL. ADAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADAL. Leave a respond for ADAL. ADAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADAL op de google maps. Adres en contacten ADAL
Location of ADAL on the google maps. Address and contacts of ADAL

Andere gerelateerde bedrijven als come ADAL ADAL: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | VAN GORP | Verlinden G | IENE MIENE MUTTE BVBA | ANTW. RECYCL. COMPANY TV

Other related companies as ADAL: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | VAN GORP | Verlinden G | IENE MIENE MUTTE BVBA | ANTW. RECYCL. COMPANY TV

ADAL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03995422363. Het bedrijf ADAL bevindt zich op het adres: BOULEVARD ADOLPHE MAX 142; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in ADAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADAL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADAL, openstaande posities, locatie van ADAL op de kaart.

ADAL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADAL, company assigned to the tax number BE03995422363. The company ADAL is located at the address: BOULEVARD ADOLPHE MAX 142; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in ADAL were not found.
The main activity of ADAL is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ADAL is not available. You also can look at reviews of ADAL, open positions, location of ADAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADAL, employees, financial statistics.