EDITION EL SOL

Contactgegevens EDITION EL SOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDITION EL SOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDITION EL SOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CLOVISLAAN 12A; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27321980 (+32-27321980) 27321980 (+32-27321980)

Fax (fax): +32 (67) 523-13-71 +32 (67) 523-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDITION EL SOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDITION EL SOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDITION EL SOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDITION EL SOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDITION EL SOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDITION EL SOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDITION EL SOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDITION EL SOL
Products information EDITION EL SOL

BTW identificatienummer (tax): BE07867279052
Ondernemingsnummer: 3810852050
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in EDITION EL SOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDITION EL SOL
(Get full report from official database of BE for EDITION EL SOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDITION EL SOL
Addition kinds of activities for EDITION EL SOL

205299. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
346301. Pomp, compressor, turbine en motor smeedstukken, behalve auto | Pump, compressor, turbine, and engine forgings, except auto
14990501. Pyrophylliet mijnbouw | Pyrophyllite mining
25110000. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
27590202. Postkaarten, foto: printen, nsk | Post cards, picture: printing, nsk
50210101. Barmeubelen | Bar furniture
72991101. Controleer de kamerconcessie | Check room concession
73389901. Bewerkingsdienst | Editing service
96210201. Licentie, inspectie: transport faciliteiten, diensten | Licensing, inspection: transportation facilities, services

Werken bij EDITION EL SOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDITION EL SOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDITION EL SOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDITION EL SOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch bediende orderingave (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instaan voor administratieve verwerking van alle productieorders - verantwoordelijk voor de orderingave van projecten ter ondersteuning van projectleiders - orders beheren van A tot Z - in een op maat gemaakt programma klanten aanmaken, orders ingeven en indien nodig bestaande dossiers aanpassen. - nauwgezet orderbevestigingen aanmaken en de juistheid van de dossier bewaken - mee de omschakeling uitvoeren naar een nieuw ERP-programma

  • Polyvalent winkelbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als polyvalent winkelmedewerker bestaan jouw taken uit: - het verwerken van de leveringen in het magazijn - aanvullen van de rekken - bediening van klanten aan de kassa - afbakken van broodjes en koeken op de bakkerij afdeling - waken over de orde en de netheid in de winkel

  • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

  • Asfaltmedewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma in de wegenbouw zijn wij op zoek naar ervaren asfaltmedewerkers. Heb jij ervaring in asfaltteringswerken? Ben jij een geboren wegenwerker? Solliciteer dan nu! Je takenpakket als asfalteerder zal bestaan uit: Het leggen van asfalt zowel manueel als machinaal Afwerking van de asfalt Assisteren van de machinisten

  • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel.

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

Zoek naar antwoorden van EDITION EL SOL in sociale netwerken
Look for responds of EDITION EL SOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDITION EL SOL. Laat een reactie achter voor EDITION EL SOL. EDITION EL SOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDITION EL SOL. Leave a respond for EDITION EL SOL. EDITION EL SOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDITION EL SOL op de google maps. Adres en contacten EDITION EL SOL
Location of EDITION EL SOL on the google maps. Address and contacts of EDITION EL SOL

Andere gerelateerde bedrijven als come EDITION EL SOL EDITION EL SOL: TREND-RENT | Bubbels | B. DERYCKERE | Vandewiele C | MATH RIZK

Other related companies as EDITION EL SOL: TREND-RENT | Bubbels | B. DERYCKERE | Vandewiele C | MATH RIZK

EDITION EL SOL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDITION EL SOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07867279052. Het bedrijf EDITION EL SOL bevindt zich op het adres: CLOVISLAAN 12A; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen. Producten gemaakt in EDITION EL SOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDITION EL SOL is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDITION EL SOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDITION EL SOL, openstaande posities, locatie van EDITION EL SOL op de kaart.

EDITION EL SOL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDITION EL SOL, company assigned to the tax number BE07867279052. The company EDITION EL SOL is located at the address: CLOVISLAAN 12A; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen. Products created in EDITION EL SOL were not found.
The main activity of EDITION EL SOL is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EDITION EL SOL is not available. You also can look at reviews of EDITION EL SOL, open positions, location of EDITION EL SOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDITION EL SOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDITION EL SOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDITION EL SOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDITION EL SOL, employees, financial statistics.