BISCUITERIE CARDINAEL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • BISCUITERIE CARDINAEL
Private companiesFood Stores • BISCUITERIE CARDINAEL

Contactgegevens BISCUITERIE CARDINAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BISCUITERIE CARDINAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BISCUITERIE CARDINAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAARTSTRAAT 75; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50319925 (+32-50319925) 50319925 (+32-50319925)

Fax (fax): +32 (81) 134-47-52 +32 (81) 134-47-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BISCUITERIE CARDINAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BISCUITERIE CARDINAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BISCUITERIE CARDINAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BISCUITERIE CARDINAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BISCUITERIE CARDINAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BISCUITERIE CARDINAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BISCUITERIE CARDINAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BISCUITERIE CARDINAEL
Products information BISCUITERIE CARDINAEL

BTW identificatienummer (tax): BE02330718994
Ondernemingsnummer: 4165161132
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BISCUITERIE CARDINAEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Koekjes,gebak and taart Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BISCUITERIE CARDINAEL
(Get full report from official database of BE for BISCUITERIE CARDINAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BISCUITERIE CARDINAEL
Addition kinds of activities for BISCUITERIE CARDINAEL

349902. Metalen huishoudelijke artikelen | Metal household articles
349904. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
14990303. Gypsite mijnbouw | Gypsite mining
28990407. Pyrotechnische munitie: fakkels, signalen, raketten, enz. | Pyrotechnic ammunition: flares, signals, rockets, etc.
39990305. Veren, struisvogel, krullen en verven | Feathers, ostrich, curling and dyeing

Werken bij BISCUITERIE CARDINAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BISCUITERIE CARDINAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BISCUITERIE CARDINAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BISCUITERIE CARDINAEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Calculator deeltijds (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: RENOSTEP

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van BISCUITERIE CARDINAEL in sociale netwerken
Look for responds of BISCUITERIE CARDINAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BISCUITERIE CARDINAEL. Laat een reactie achter voor BISCUITERIE CARDINAEL. BISCUITERIE CARDINAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BISCUITERIE CARDINAEL. Leave a respond for BISCUITERIE CARDINAEL. BISCUITERIE CARDINAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BISCUITERIE CARDINAEL op de google maps. Adres en contacten BISCUITERIE CARDINAEL
Location of BISCUITERIE CARDINAEL on the google maps. Address and contacts of BISCUITERIE CARDINAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BISCUITERIE CARDINAEL BISCUITERIE CARDINAEL: VICKY CALLEBAUT | ALAIN ROLAND | MOPLEFAN BENELUX | NEW ATREAC MECHELEN | ARTHUR-N.PIX

Other related companies as BISCUITERIE CARDINAEL: VICKY CALLEBAUT | ALAIN ROLAND | MOPLEFAN BENELUX | NEW ATREAC MECHELEN | ARTHUR-N.PIX

BISCUITERIE CARDINAEL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BISCUITERIE CARDINAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02330718994. Het bedrijf BISCUITERIE CARDINAEL bevindt zich op het adres: VAARTSTRAAT 75; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Koekjes,gebak and taart Fab. Producten gemaakt in BISCUITERIE CARDINAEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BISCUITERIE CARDINAEL is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BISCUITERIE CARDINAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BISCUITERIE CARDINAEL, openstaande posities, locatie van BISCUITERIE CARDINAEL op de kaart.

BISCUITERIE CARDINAEL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BISCUITERIE CARDINAEL, company assigned to the tax number BE02330718994. The company BISCUITERIE CARDINAEL is located at the address: VAARTSTRAAT 75; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Koekjes,gebak and taart Fab. Products created in BISCUITERIE CARDINAEL were not found.
The main activity of BISCUITERIE CARDINAEL is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BISCUITERIE CARDINAEL is not available. You also can look at reviews of BISCUITERIE CARDINAEL, open positions, location of BISCUITERIE CARDINAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BISCUITERIE CARDINAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BISCUITERIE CARDINAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BISCUITERIE CARDINAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BISCUITERIE CARDINAEL, employees, financial statistics.