SMERALDY (ETS)

Contactgegevens SMERALDY (ETS): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMERALDY (ETS): address, phone, fax, email, website, opening hours

SMERALDY (ETS)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Broeck 56; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 523 69 48 (+32-02 523 69 48) 02 523 69 48 (+32-02 523 69 48)

Fax (fax): 02 520 48 41 (+32-02 520 48 41) 02 520 48 41 (+32-02 520 48 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMERALDY (ETS): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMERALDY (ETS)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMERALDY (ETS)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMERALDY (ETS), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMERALDY (ETS). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMERALDY (ETS), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMERALDY (ETS). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMERALDY (ETS)
Products information SMERALDY (ETS)

BTW identificatienummer (tax): BE03838317871
Ondernemingsnummer: 7581085205
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Cutting & punching machines

Product categorie (product category): Knives and blades - Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMERALDY (ETS)
(Get full report from official database of BE for SMERALDY (ETS))

Aanvulling soorten activiteiten voor SMERALDY (ETS)
Addition kinds of activities for SMERALDY (ETS)

519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
20539904. Donuts, bevroren | Doughnuts, frozen
27590103. Beveiligingscertificaten: afdrukken, nv | Security certificates: printing, nsk
39959902. Kistbekleding | Casket linings
50630602. Opslagbatterijen, industriële | Storage batteries, industrial

Werken bij SMERALDY (ETS): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMERALDY (ETS): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMERALDY (ETS). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMERALDY (ETS). Looking for open vacancies in other companies

  • Vlootmonteur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Vlootmonteur op locatie * Preventief bijpompen banden * Profieldiepte bepalen * Schade opmeten * Werkzaamheden goed registeren

  • Technisch administratief bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

  • poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van SMERALDY (ETS) in sociale netwerken
Look for responds of SMERALDY (ETS) in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMERALDY (ETS). Laat een reactie achter voor SMERALDY (ETS). SMERALDY (ETS) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMERALDY (ETS). Leave a respond for SMERALDY (ETS). SMERALDY (ETS) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMERALDY (ETS) op de google maps. Adres en contacten SMERALDY (ETS)
Location of SMERALDY (ETS) on the google maps. Address and contacts of SMERALDY (ETS)

Andere gerelateerde bedrijven als come SMERALDY (ETS) SMERALDY (ETS): DEXIA | ST.RITA | S?N?CHAL F. & FILS | HAIRSTYLIST GUNTHER | PH. MAHILLON

Other related companies as SMERALDY (ETS): DEXIA | ST.RITA | S?N?CHAL F. & FILS | HAIRSTYLIST GUNTHER | PH. MAHILLON

SMERALDY (ETS) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SMERALDY (ETS), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03838317871. Het bedrijf SMERALDY (ETS) bevindt zich op het adres: Rue du Broeck 56; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Knives and blades - Industrial. Lijst met producten zijn Cutting & punching machines.
De hoofdactiviteit van SMERALDY (ETS) is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMERALDY (ETS) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMERALDY (ETS), openstaande posities, locatie van SMERALDY (ETS) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SMERALDY (ETS) is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SMERALDY (ETS), company assigned to the tax number BE03838317871. The company SMERALDY (ETS) is located at the address: Rue du Broeck 56; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Knives and blades - Industrial. List of products are Cutting & punching machines.
The main activity of SMERALDY (ETS) is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SMERALDY (ETS) is not available. You also can look at reviews of SMERALDY (ETS), open positions, location of SMERALDY (ETS) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMERALDY (ETS), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMERALDY (ETS), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMERALDY (ETS), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMERALDY (ETS), employees, financial statistics.