Fabilaine

Contactgegevens Fabilaine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fabilaine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fabilaine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Berceau 16; 1495; Villers-la-Ville (Marbais), België

Telefoon (phone): 071 87 91 56 (+32-071 87 91 56) 071 87 91 56 (+32-071 87 91 56)

Fax (fax): +32 (12) 378-51-81 +32 (12) 378-51-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fabilaine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fabilaine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fabilaine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fabilaine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fabilaine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fabilaine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fabilaine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fabilaine
Products information Fabilaine

BTW identificatienummer (tax): BE03377716064
Ondernemingsnummer: 7255615234
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 162,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Fabilaine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Knitting - Wool and yarn

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fabilaine
(Get full report from official database of BE for Fabilaine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fabilaine
Addition kinds of activities for Fabilaine

1521. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
506303. Draad en kabel | Wire and cable
22610206. Preshrinking katoen stoffen | Preshrinking cotton fabrics
35310200. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
36120311. Machine gereedschapstransformatoren | Machine tool transformers
38240110. Registraties, lineaire tallying | Registers, linear tallying
38410500. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
50850100. Commerciële containers | Commercial containers
96319907. Public utility commissie, overheid | Public utility commission, government

Werken bij Fabilaine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fabilaine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fabilaine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fabilaine. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten die als productie medewerker bijspringen. Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

  • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Grobbendonk-Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - FIDUCIARY - REGIO Aalter (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Wat is jouw takenpakket? Je bent dé vertrouwenspersoon van je klanten. Je start met de verwerking van boekhoudkundige documenten. Je neemt ook het fiscale luik voor jouw rekening. Je begeleidt je klanten zowel inzake boekhouding als fiscaliteit

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • Magazijnier / orderpicker metalen meubelonderdelen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het beheer van het magazijn metalen meubelonderdelen en de picking in een groeiende onderneming. Je lost containers, ordent alles in het magazijn en zorgt voor de picking van de bestellingen. Je bent handig om kleine onnauwkeurigheden en/of afwijkingen aan metalen meubelonderdelen te herstellen en/of aan te passen.

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

Zoek naar antwoorden van Fabilaine in sociale netwerken
Look for responds of Fabilaine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fabilaine. Laat een reactie achter voor Fabilaine. Fabilaine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fabilaine. Leave a respond for Fabilaine. Fabilaine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fabilaine op de google maps. Adres en contacten Fabilaine
Location of Fabilaine on the google maps. Address and contacts of Fabilaine

Andere gerelateerde bedrijven als come Fabilaine Fabilaine: VERONOVE TEGELS NATUURSTEEN | ENTR.EQUEST.FRED-SUNSHINE | KANTMUSEUM | MARC VAN MALDER | MOBILE TRONIX TELECOM

Other related companies as Fabilaine: VERONOVE TEGELS NATUURSTEEN | ENTR.EQUEST.FRED-SUNSHINE | KANTMUSEUM | MARC VAN MALDER | MOBILE TRONIX TELECOM

Fabilaine is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fabilaine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03377716064. Het bedrijf Fabilaine bevindt zich op het adres: Rue du Berceau 16; 1495; Villers-la-Ville (Marbais). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 162,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Knitting - Wool and yarn. Producten gemaakt in Fabilaine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fabilaine is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fabilaine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fabilaine, openstaande posities, locatie van Fabilaine op de kaart.

Fabilaine is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fabilaine, company assigned to the tax number BE03377716064. The company Fabilaine is located at the address: Rue du Berceau 16; 1495; Villers-la-Ville (Marbais). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 162,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Knitting - Wool and yarn. Products created in Fabilaine were not found.
The main activity of Fabilaine is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Fabilaine is not available. You also can look at reviews of Fabilaine, open positions, location of Fabilaine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fabilaine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fabilaine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fabilaine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fabilaine, employees, financial statistics.