Bergere de France

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Bergere de France
Private companiesPersonal Services • Bergere de France

Contactgegevens Bergere de France: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bergere de France: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bergere de France

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Evêché 12; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 21 15 58 (+32-067 21 15 58) 067 21 15 58 (+32-067 21 15 58)

Fax (fax): 067 21 15 58 (+32-067 21 15 58) 067 21 15 58 (+32-067 21 15 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bergere de France: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bergere de France"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bergere de France"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bergere de France, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bergere de France. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bergere de France, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bergere de France. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bergere de France
Products information Bergere de France

BTW identificatienummer (tax): BE09806915283
Ondernemingsnummer: 5229736328
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Bergere de France zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Knitting - Wool and yarn

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bergere de France
(Get full report from official database of BE for Bergere de France)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bergere de France
Addition kinds of activities for Bergere de France

366300. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
20910310. Vis, uitgehard, NSK | Fish, cured, nsk
33120702. Plaat, staal | Plate, steel
35640200. Blowers en fans | Blowers and fans
37130202. Auto vrachtwagens | Automobile wrecker truck bodies
37140402. Defroster, motorvoertuig | Defrosters, motor vehicle

Werken bij Bergere de France: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bergere de France: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bergere de France. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bergere de France. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Beersel (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

  • projectleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

Zoek naar antwoorden van Bergere de France in sociale netwerken
Look for responds of Bergere de France in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bergere de France. Laat een reactie achter voor Bergere de France. Bergere de France bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bergere de France. Leave a respond for Bergere de France. Bergere de France on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bergere de France op de google maps. Adres en contacten Bergere de France
Location of Bergere de France on the google maps. Address and contacts of Bergere de France

Andere gerelateerde bedrijven als come Bergere de France Bergere de France: MICHEL DESPRES | EAGLE PARTY | Devill茅 SPRL | Antec Engineering | FE. PHYTOPHIL BENELUX

Other related companies as Bergere de France: MICHEL DESPRES | EAGLE PARTY | Devill茅 SPRL | Antec Engineering | FE. PHYTOPHIL BENELUX

Bergere de France is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bergere de France, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09806915283. Het bedrijf Bergere de France bevindt zich op het adres: Rue de l'Evêché 12; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Knitting - Wool and yarn. Producten gemaakt in Bergere de France zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bergere de France is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bergere de France is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bergere de France, openstaande posities, locatie van Bergere de France op de kaart.

Bergere de France is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bergere de France, company assigned to the tax number BE09806915283. The company Bergere de France is located at the address: Rue de l'Evêché 12; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Knitting - Wool and yarn. Products created in Bergere de France were not found.
The main activity of Bergere de France is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bergere de France is not available. You also can look at reviews of Bergere de France, open positions, location of Bergere de France on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bergere de France, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bergere de France, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bergere de France, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bergere de France, employees, financial statistics.