GOERLAND F.-HANDEKIJN J.

Contactgegevens GOERLAND F.-HANDEKIJN J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOERLAND F.-HANDEKIJN J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOERLAND F.-HANDEKIJN J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STORMESTRAAT 26; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56601233 (+32-56601233) 56601233 (+32-56601233)

Fax (fax): +32 (87) 441-41-27 +32 (87) 441-41-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOERLAND F.-HANDEKIJN J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOERLAND F.-HANDEKIJN J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOERLAND F.-HANDEKIJN J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOERLAND F.-HANDEKIJN J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOERLAND F.-HANDEKIJN J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOERLAND F.-HANDEKIJN J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOERLAND F.-HANDEKIJN J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOERLAND F.-HANDEKIJN J.
Products information GOERLAND F.-HANDEKIJN J.

BTW identificatienummer (tax): BE06223999023
Ondernemingsnummer: 5113006591
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in GOERLAND F.-HANDEKIJN J. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kledingaccessoires; Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOERLAND F.-HANDEKIJN J.
(Get full report from official database of BE for GOERLAND F.-HANDEKIJN J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOERLAND F.-HANDEKIJN J.
Addition kinds of activities for GOERLAND F.-HANDEKIJN J.

511205. Office filing levert | Office filing supplies
14759900. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
22990100. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
26799903. Papierproducten, geconverteerd, nec | Paper products, converted, nec
35480105. Weerstand lasers, elektrisch | Resistance welders, electric
57319904. Marine radio's en radarmateriaal | Marine radios and radar equipment
73890100. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
83220606. Openbaar welzijnscentrum | Public welfare center

Werken bij GOERLAND F.-HANDEKIJN J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOERLAND F.-HANDEKIJN J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOERLAND F.-HANDEKIJN J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOERLAND F.-HANDEKIJN J.. Looking for open vacancies in other companies

  • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

  • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

  • (fijne) montagemedewerker - dagwerk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de productie van dampkappen, kookplaten en ovens zijn op zoek naar medewerkers voor fijne montage. Je maakt deel uit van een assmeblageketen waar j eo.a. fijne onderdelen zoals kabeltjes, etc ... monteert en vastzet volgens een plan/tekening.

  • Chauffeur CE - sproeiwagen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het sproeien van stof op de verschillende sites in de haven van Gent. Je krijgt een ruime opleiding, dus ervaring is geen vereiste. Afhankelijk van het weer worden er meer of minder uren gewerkt. Je start gemiddeld tussen 6u en 8u 's ochtends.

  • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

  • ATELIERMEDEWERKER GEZOCHT - DAGWERK- REGIO DOTTENIJS (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma regio Helkijn zijn we op zoek naar ateliermedewerkers met affiniteit in het hout of PVC. De firma zelf maakt poolhouses, veranda's en pergola's. Je doet de montage van A tot Z in het atelier. Dagwerk van 7-16u.

  • Chauffeur C (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distribiteur van alle mogelijke artikelen voor in en rond je huis (bvb. tuinmeubilair, boxsprings, kookpotten,...) zijn we op zoek naar een ervaren Chauffeur C. Ben je als chauffeur C op zoek naar een nieuwe transportuitdaging met mooie rijtijden, dan hebben we een match. Als Chauffeur C sta je in voor het uitleveren van de goederen. Tevens help je bij het monteren van goederen (wasmachine, boxsprings,...)

  • Poetshulp Rillaar (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • keukenmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Les Parisiennes

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van GOERLAND F.-HANDEKIJN J. in sociale netwerken
Look for responds of GOERLAND F.-HANDEKIJN J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOERLAND F.-HANDEKIJN J.. Laat een reactie achter voor GOERLAND F.-HANDEKIJN J.. GOERLAND F.-HANDEKIJN J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOERLAND F.-HANDEKIJN J.. Leave a respond for GOERLAND F.-HANDEKIJN J.. GOERLAND F.-HANDEKIJN J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOERLAND F.-HANDEKIJN J. op de google maps. Adres en contacten GOERLAND F.-HANDEKIJN J.
Location of GOERLAND F.-HANDEKIJN J. on the google maps. Address and contacts of GOERLAND F.-HANDEKIJN J.

Andere gerelateerde bedrijven als come GOERLAND F.-HANDEKIJN J. GOERLAND F.-HANDEKIJN J.: JOSE FRANاOIS | EDDY THIJS | LILIANE BROUX | T.V. FRISCH AUF RECHT | De Fruytier L

Other related companies as GOERLAND F.-HANDEKIJN J.: JOSE FRANاOIS | EDDY THIJS | LILIANE BROUX | T.V. FRISCH AUF RECHT | De Fruytier L

GOERLAND F.-HANDEKIJN J. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOERLAND F.-HANDEKIJN J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06223999023. Het bedrijf GOERLAND F.-HANDEKIJN J. bevindt zich op het adres: STORMESTRAAT 26; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 495,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kledingaccessoires; Schoenen. Producten gemaakt in GOERLAND F.-HANDEKIJN J. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOERLAND F.-HANDEKIJN J. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOERLAND F.-HANDEKIJN J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOERLAND F.-HANDEKIJN J., openstaande posities, locatie van GOERLAND F.-HANDEKIJN J. op de kaart.

GOERLAND F.-HANDEKIJN J. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOERLAND F.-HANDEKIJN J., company assigned to the tax number BE06223999023. The company GOERLAND F.-HANDEKIJN J. is located at the address: STORMESTRAAT 26; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 495,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kledingaccessoires; Schoenen. Products created in GOERLAND F.-HANDEKIJN J. were not found.
The main activity of GOERLAND F.-HANDEKIJN J. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GOERLAND F.-HANDEKIJN J. is not available. You also can look at reviews of GOERLAND F.-HANDEKIJN J., open positions, location of GOERLAND F.-HANDEKIJN J. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOERLAND F.-HANDEKIJN J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOERLAND F.-HANDEKIJN J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOERLAND F.-HANDEKIJN J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOERLAND F.-HANDEKIJN J., employees, financial statistics.