Vangrieken Gebr NV

Contactgegevens Vangrieken Gebr NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vangrieken Gebr NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vangrieken Gebr NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Halstraat 111; 3550; Heusden-Zolder (Heusden), België

Telefoon (phone): 011 57 01 80 (+32-011 57 01 80) 011 57 01 80 (+32-011 57 01 80)

Fax (fax): 011 57 01 89 (+32-011 57 01 89) 011 57 01 89 (+32-011 57 01 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vangrieken Gebr NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vangrieken Gebr NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vangrieken Gebr NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vangrieken Gebr NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vangrieken Gebr NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vangrieken Gebr NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vangrieken Gebr NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vangrieken Gebr NV
Products information Vangrieken Gebr NV

BTW identificatienummer (tax): BE01459503173
Ondernemingsnummer: 9828613281
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 114,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Stairs; Carpenters; Doors

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vangrieken Gebr NV
(Get full report from official database of BE for Vangrieken Gebr NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vangrieken Gebr NV
Addition kinds of activities for Vangrieken Gebr NV

205101. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
275400. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
30691201. Mondstukken voor buizen, sigarettenhouders, enz .: rubber | Mouthpieces for pipes, cigarette holders, etc.: rubber
34431102. Caissons, metalen plaat | Caissons, metal plate
37929909. Truck campers (slide-in) | Truck campers (slide-in)
38120102. Vliegtuigen van vliegtuigen | Aircraft flight instruments
42269901. Auto dode opslag | Automobile dead storage
50460105. Schappen, commercieel en industrieel | Shelving, commercial and industrial
87340100. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories

Werken bij Vangrieken Gebr NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vangrieken Gebr NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vangrieken Gebr NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vangrieken Gebr NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider Sanitair en Verwarming (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waasland zijn wij op zoek naar een ervaren werfleider met een sterke interesse in sanitair en verwarming. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende werven, zowel qua timing en budget. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en biedt technische ondersteuning waar nodig.

  • Polyvalente takelwagenchauffeur (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen zijn we op zoek naar een takelwagenchauffeur: Je zal wagens takelen en depanneren regio Geraardsbergen. 1 weekend/maand ben je van wacht.

  • Monteerder Mechanische Onderdelen (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in Lier, zoeken we een monteerder voor onmiddellijke opstart! Je staat in voor de montage van onderstellen van bus- of carchasis of aan industriële voertuigen. Je staat in voor het inbouwen van mechanische onderdelen zoals de motor, de assen, de versnellingsbak, etc. Je voert je werk uit volgens technische beschrijvingen rekening houdend met de voorschriften van het land van bestemming.

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

  • Onderhoudsmechanieker (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de ruime regio van Poperinge , zoeken we dringend een technieker . Je staat in voor preventief en curatief onderhoud op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je werkt in 2-ploegen. Optie vast.

  • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

  • Verkoper beenhouwerij (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien de prijzen dagelijks aangepast worden. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Computer Futures - Senior Java Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    MicroServices en Spring helemaal jouw ding? Steeds op zoek naar opdrachten met de nieuwere technologieën? Dan is deze opdracht iets voor jou.     Projectinhoud Het bedrijf heeft verschillende projecten binnen eCommerce, ERP software en Warehouse management. De grootste uitdaging ligt momenteel in het Warehouse Control System (WCS). Je zal een bijdrage leveren aan het opzetten van een MicroServices architectuur. Er wordt ontwikkeld in een complexe omgeving waarin je jezelf kan uitdagen. Ook heeft het Spotify-model heeft zijn intrede gemaakt bij deze onderneming, een Agile-mindset is dus een vereiste. Hiertoe dien je open te communiceren en goed in team te werken.   Technology stack Java 8+ Spring MVC, Spring Boot Angular (latest versions) MicroServices, Event-driven architecture REST API's GIT, IntelliJ, SonarQube Docker, Kubernetes, Spinnaker, Jenkins Google Cloud TDD, DDD   Projectdetails Locatie: West-Vlaanderen Projectduur: langetermijn (min. 6 maanden) Taal: Nederlands Marktconforme verloning   Interesse?   Graag kom ik met je in contact om meer te vertellen over deze rol en de opdrachtgever.

Zoek naar antwoorden van Vangrieken Gebr NV in sociale netwerken
Look for responds of Vangrieken Gebr NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vangrieken Gebr NV. Laat een reactie achter voor Vangrieken Gebr NV. Vangrieken Gebr NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vangrieken Gebr NV. Leave a respond for Vangrieken Gebr NV. Vangrieken Gebr NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vangrieken Gebr NV op de google maps. Adres en contacten Vangrieken Gebr NV
Location of Vangrieken Gebr NV on the google maps. Address and contacts of Vangrieken Gebr NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vangrieken Gebr NV Vangrieken Gebr NV: C@t Com Systems | V. LUISE | ANDRE GUILLAUME-MAYON | SERVINSURE | MARC VAN RYSSELBERGHE

Other related companies as Vangrieken Gebr NV: C@t Com Systems | V. LUISE | ANDRE GUILLAUME-MAYON | SERVINSURE | MARC VAN RYSSELBERGHE

Vangrieken Gebr NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vangrieken Gebr NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01459503173. Het bedrijf Vangrieken Gebr NV bevindt zich op het adres: Halstraat 111; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 114,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kitchen installations. Lijst met producten zijn Stairs; Carpenters; Doors.
De hoofdactiviteit van Vangrieken Gebr NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vangrieken Gebr NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vangrieken Gebr NV, openstaande posities, locatie van Vangrieken Gebr NV op de kaart.

Vangrieken Gebr NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vangrieken Gebr NV, company assigned to the tax number BE01459503173. The company Vangrieken Gebr NV is located at the address: Halstraat 111; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 114,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kitchen installations. List of products are Stairs; Carpenters; Doors.
The main activity of Vangrieken Gebr NV is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vangrieken Gebr NV is not available. You also can look at reviews of Vangrieken Gebr NV, open positions, location of Vangrieken Gebr NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vangrieken Gebr NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vangrieken Gebr NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vangrieken Gebr NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vangrieken Gebr NV, employees, financial statistics.