Van Lishout R

Contactgegevens Van Lishout R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Lishout R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Lishout R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsplein 16; 3930; Hamont-Achel (Hamont), België

Telefoon (phone): 011 44 63 61 (+32-011 44 63 61) 011 44 63 61 (+32-011 44 63 61)

Fax (fax): 011 62 23 57 (+32-011 62 23 57) 011 62 23 57 (+32-011 62 23 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Lishout R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Lishout R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Lishout R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Lishout R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Lishout R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Lishout R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Lishout R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Lishout R
Products information Van Lishout R

BTW identificatienummer (tax): BE08227905273
Ondernemingsnummer: 9507537841
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 323,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Ceilings

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Lishout R
(Get full report from official database of BE for Van Lishout R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Lishout R
Addition kinds of activities for Van Lishout R

354600. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
25110606. Thee wagons: hout | Tea wagons: wood
32750204. Gips | Plaster of paris
34620201. Pomp- en compressor smeedstukken, ferro | Pump and compressor forgings, ferrous
35890206. Mop wringers | Mop wringers
50520106. Zinkerts | Zinc ore
50920205. Educatief speelgoed | Educational toys
76220301. Reparatie van de fonograaf | Phonograph repair
79480102. Raceautomaten | Race car drivers
86610105. Boeddhistische tempel | Buddhist temple

Werken bij Van Lishout R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Lishout R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Lishout R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Lishout R. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

  • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 ploegen Waregem m/v (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker M/V Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van het technisch onderhoudsteam. Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar houden van het machinepark. Je staat in voor het instellen en afregelen van mixers en afvulmachines. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks preventief onderhoud en herstellingen.

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem, combineren met andere gezinnen mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Elektricien (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een elektricien ( m/v ) voor de opening van een nieuwe site in Wielsbeke. Je staat in voor de preventieve en curatieve onderhoudswerken. Je herstelt en analyseert alle problemen van elektrische aard.

  • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Van Lishout R in sociale netwerken
Look for responds of Van Lishout R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Lishout R. Laat een reactie achter voor Van Lishout R. Van Lishout R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Lishout R. Leave a respond for Van Lishout R. Van Lishout R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Lishout R op de google maps. Adres en contacten Van Lishout R
Location of Van Lishout R on the google maps. Address and contacts of Van Lishout R

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Lishout R Van Lishout R: Kempische Zaalvoetbalbond VZW | MOBIL GLASS | COIFFURE MARNIC | DERPA | PHOTOGRAVURE MAGENTA

Other related companies as Van Lishout R: Kempische Zaalvoetbalbond VZW | MOBIL GLASS | COIFFURE MARNIC | DERPA | PHOTOGRAVURE MAGENTA

Van Lishout R is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Lishout R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08227905273. Het bedrijf Van Lishout R bevindt zich op het adres: Stationsplein 16; 3930; Hamont-Achel (Hamont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 323,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kitchen installations. Lijst met producten zijn Ceilings.
De hoofdactiviteit van Van Lishout R is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Lishout R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Lishout R, openstaande posities, locatie van Van Lishout R op de kaart.

Van Lishout R is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Lishout R, company assigned to the tax number BE08227905273. The company Van Lishout R is located at the address: Stationsplein 16; 3930; Hamont-Achel (Hamont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 323,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kitchen installations. List of products are Ceilings.
The main activity of Van Lishout R is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Lishout R is not available. You also can look at reviews of Van Lishout R, open positions, location of Van Lishout R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Lishout R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Lishout R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Lishout R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Lishout R, employees, financial statistics.