Temmerman Keukens BVBA

Contactgegevens Temmerman Keukens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Temmerman Keukens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Temmerman Keukens BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bosstraat 99; 9810; Nazareth, België

Telefoon (phone): 09 385 58 28 (+32-09 385 58 28) 09 385 58 28 (+32-09 385 58 28)

Fax (fax): 09 385 82 68 (+32-09 385 82 68) 09 385 82 68 (+32-09 385 82 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Temmerman Keukens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Temmerman Keukens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Temmerman Keukens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Temmerman Keukens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Temmerman Keukens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Temmerman Keukens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Temmerman Keukens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Temmerman Keukens BVBA
Products information Temmerman Keukens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04556274414
Ondernemingsnummer: 9360321044
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Temmerman Keukens BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Temmerman Keukens BVBA
(Get full report from official database of BE for Temmerman Keukens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Temmerman Keukens BVBA
Addition kinds of activities for Temmerman Keukens BVBA

3171. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
20769903. Lijnolie, taart en maaltijd | Linseed oil, cake and meal
32719909. Blokken, beton: landschap of muur | Blocks, concrete: landscape or retaining wall
34919910. Waterwerkkleppen | Water works valves
38120305. Degaussing apparatuur | Degaussing equipment
79930402. Gokautomaten, munteenheid | Gambling machines, coin-operated

Werken bij Temmerman Keukens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Temmerman Keukens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Temmerman Keukens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Temmerman Keukens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark in de productie. Bij problemen aan de machines, stel je zelf een diagnose en zoek je creatief naar oplossingen. Je voert reparaties uit, zowel mechanisch, elektrisch, pneumatisch als hydraulisch.

  • Operator 2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als productie-operator.

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Leercontract

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van Temmerman Keukens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Temmerman Keukens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Temmerman Keukens BVBA. Laat een reactie achter voor Temmerman Keukens BVBA. Temmerman Keukens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Temmerman Keukens BVBA. Leave a respond for Temmerman Keukens BVBA. Temmerman Keukens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Temmerman Keukens BVBA op de google maps. Adres en contacten Temmerman Keukens BVBA
Location of Temmerman Keukens BVBA on the google maps. Address and contacts of Temmerman Keukens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Temmerman Keukens BVBA Temmerman Keukens BVBA: FILTER-CO | Chauf-Technic sprl | ARU JOHNNY | HUIS PODIUM | OOSTERS ET FILS

Other related companies as Temmerman Keukens BVBA: FILTER-CO | Chauf-Technic sprl | ARU JOHNNY | HUIS PODIUM | OOSTERS ET FILS

Temmerman Keukens BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Temmerman Keukens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04556274414. Het bedrijf Temmerman Keukens BVBA bevindt zich op het adres: Bosstraat 99; 9810; Nazareth. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 725,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kitchen installations. Producten gemaakt in Temmerman Keukens BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Temmerman Keukens BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Temmerman Keukens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Temmerman Keukens BVBA, openstaande posities, locatie van Temmerman Keukens BVBA op de kaart.

Temmerman Keukens BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Temmerman Keukens BVBA, company assigned to the tax number BE04556274414. The company Temmerman Keukens BVBA is located at the address: Bosstraat 99; 9810; Nazareth. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 725,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kitchen installations. Products created in Temmerman Keukens BVBA were not found.
The main activity of Temmerman Keukens BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Temmerman Keukens BVBA is not available. You also can look at reviews of Temmerman Keukens BVBA, open positions, location of Temmerman Keukens BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Temmerman Keukens BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Temmerman Keukens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Temmerman Keukens BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Temmerman Keukens BVBA, employees, financial statistics.