Pirard K

Contactgegevens Pirard K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pirard K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pirard K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 13; 3290; Diest (Deurne), België

Telefoon (phone): 013 66 58 33 (+32-013 66 58 33) 013 66 58 33 (+32-013 66 58 33)

Fax (fax): 013 67 73 91 (+32-013 67 73 91) 013 67 73 91 (+32-013 67 73 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pirard K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pirard K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pirard K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pirard K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pirard K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pirard K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pirard K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pirard K
Products information Pirard K

BTW identificatienummer (tax): BE02275787353
Ondernemingsnummer: 5929565429
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Pirard K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pirard K
(Get full report from official database of BE for Pirard K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pirard K
Addition kinds of activities for Pirard K

514903. Geurstoffen, sauzen en uittreksels | Seasonings, sauces, and extracts
08519901. Brandbestrijdingsdiensten, bos | Fire fighting services, forest
25310100. Schoolmeubilair | School furniture
34299909. Orgel hardware | Organ hardware
50839900. Landbouw- en tuinmachines, nec | Farm and garden machinery, nec

Werken bij Pirard K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pirard K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pirard K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pirard K. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch bediende orderingave (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instaan voor administratieve verwerking van alle productieorders - verantwoordelijk voor de orderingave van projecten ter ondersteuning van projectleiders - orders beheren van A tot Z - in een op maat gemaakt programma klanten aanmaken, orders ingeven en indien nodig bestaande dossiers aanpassen. - nauwgezet orderbevestigingen aanmaken en de juistheid van de dossier bewaken - mee de omschakeling uitvoeren naar een nieuw ERP-programma

  • Laborant(e) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

  • Financieel medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke - B Niveau (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

  • Onderhoudstechnieker weekendploeg (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrij regio Wielsbeke is AGO Jobs & HR op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het volledige machinepark, waarbij je instaat voor preventief onderhoud, het oplossen van terugkerende problemen en waar je meehelpt met opbouw en opstart van nieuwe lijnen. Daarnaast kan je ingeschakeld worden om elektrische aanpassingen aan te brengen. Je werkt heirvoor steeds in het weekend tussen 5u en 17u.

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

  • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

Zoek naar antwoorden van Pirard K in sociale netwerken
Look for responds of Pirard K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pirard K. Laat een reactie achter voor Pirard K. Pirard K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pirard K. Leave a respond for Pirard K. Pirard K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pirard K op de google maps. Adres en contacten Pirard K
Location of Pirard K on the google maps. Address and contacts of Pirard K

Andere gerelateerde bedrijven als come Pirard K Pirard K: MAISON DEBRAZ R. & FILS | FA. RAMO DESIGN | Vermeersch L | JEROEN BRAL | AUTO-ECOLE CONTACT

Other related companies as Pirard K: MAISON DEBRAZ R. & FILS | FA. RAMO DESIGN | Vermeersch L | JEROEN BRAL | AUTO-ECOLE CONTACT

Pirard K is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pirard K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02275787353. Het bedrijf Pirard K bevindt zich op het adres: Langestraat 13; 3290; Diest (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 373,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kitchen installations. Producten gemaakt in Pirard K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pirard K is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pirard K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pirard K, openstaande posities, locatie van Pirard K op de kaart.

Pirard K is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pirard K, company assigned to the tax number BE02275787353. The company Pirard K is located at the address: Langestraat 13; 3290; Diest (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 373,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kitchen installations. Products created in Pirard K were not found.
The main activity of Pirard K is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pirard K is not available. You also can look at reviews of Pirard K, open positions, location of Pirard K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pirard K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pirard K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pirard K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pirard K, employees, financial statistics.