Pelgrim

Contactgegevens Pelgrim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pelgrim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pelgrim

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keerstraat 1; 9420; Erpe-Mere (Erpe), België

Telefoon (phone): 053 80 45 36; 053 80 62 08 (+32-053 80 45 36; 053 80 62 08) 053 80 45 36; 053 80 62 08 (+32-053 80 45 36; 053 80 62 08)

Fax (fax): 053 80 60 57; 053 80 89 54; 053 82 77 21 (+32-053 80 60 57; 053 80 89 54; 053 82 77 21) 053 80 60 57; 053 80 89 54; 053 82 77 21 (+32-053 80 60 57; 053 80 89 54; 053 82 77 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pelgrim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pelgrim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pelgrim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pelgrim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pelgrim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pelgrim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pelgrim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pelgrim
Products information Pelgrim

BTW identificatienummer (tax): BE01936584472
Ondernemingsnummer: 4224761962
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Electric appliances - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pelgrim
(Get full report from official database of BE for Pelgrim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pelgrim
Addition kinds of activities for Pelgrim

353400. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
12419905. Mijnbouwdiensten, nec: antraciet | Mining services, nec: anthracite
22210907. Shantungs, synthetische vezel en zijde | Shantungs, manmade fiber and silk
30690309. Veters, rubber | Mittens, rubber
35699901. Montage machines, niet-metaalbewerking | Assembly machines, non-metalworking
86410500. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations

Werken bij Pelgrim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pelgrim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pelgrim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pelgrim. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • Automechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je hebt een eerste ervaring als automecanicien - Je kan diagnoses uitvoeren op niveau

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Machinist (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen, zijn we op zoek naar een machinist met enige arvaring. Je werkt als machinist bandenkraan en werkt ook mee als arbeider in de wegenbouw (borduren plaatsen, bestratingen, ...)

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verkoopmedewerker Slagerij Zaterdag (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verkoopmedewerker voor de zaterdag moet je: Zelfstandig de winkel kunnen openhouden. Alle taken van een slagerij kunnen uitvoeren. Kassa correct kunnen bedienen. Veel belang hechten aan klantvriendelijkheid.

  • zelfstandig logopediste (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: WOLLANTS KINESITHERAPIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Wollants zoekt een logopedist(e) om het team te versterken. In onze groepspraktijk werken verschillende kinesisten en twee logopedisten. We zoeken nu een nieuw enthousiast teamlid, een zelfstandige logopedist(e) met affiniteit voor kinderen. Je zal instaan voor onderzoek en behandeling van personen met taal-, spraak en leerstoornissen. PROFIEL: - Diploma professionele bachelor of master in de logopedie - In het bezit van een RIZIV-nummer, ondernemingsnummer en erkenning FOD - Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste - Enthousiast, leergierig, communicatief, affiniteit voor kinderen

Zoek naar antwoorden van Pelgrim in sociale netwerken
Look for responds of Pelgrim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pelgrim. Laat een reactie achter voor Pelgrim. Pelgrim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pelgrim. Leave a respond for Pelgrim. Pelgrim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pelgrim op de google maps. Adres en contacten Pelgrim
Location of Pelgrim on the google maps. Address and contacts of Pelgrim

Andere gerelateerde bedrijven als come Pelgrim Pelgrim: TV-TEST | GUI & JOS BOFFE | ALAIN MILET | GALAXANI | Delfosse Genevi猫ve

Other related companies as Pelgrim: TV-TEST | GUI & JOS BOFFE | ALAIN MILET | GALAXANI | Delfosse Genevi猫ve

Pelgrim is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pelgrim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01936584472. Het bedrijf Pelgrim bevindt zich op het adres: Keerstraat 1; 9420; Erpe-Mere (Erpe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kitchen installations. Lijst met producten zijn Electric appliances - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Pelgrim is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pelgrim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pelgrim, openstaande posities, locatie van Pelgrim op de kaart.

Pelgrim is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pelgrim, company assigned to the tax number BE01936584472. The company Pelgrim is located at the address: Keerstraat 1; 9420; Erpe-Mere (Erpe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kitchen installations. List of products are Electric appliances - Mfg. & Whol..
The main activity of Pelgrim is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pelgrim is not available. You also can look at reviews of Pelgrim, open positions, location of Pelgrim on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pelgrim, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pelgrim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pelgrim, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pelgrim, employees, financial statistics.