FAESEN THEO/T.F. DESIGN

Contactgegevens FAESEN THEO/T.F. DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FAESEN THEO/T.F. DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FAESEN THEO/T.F. DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bessemerstraat 278; 3620; Lanaken, België

Telefoon (phone): 089 71 18 03 (+32-089 71 18 03) 089 71 18 03 (+32-089 71 18 03)

Fax (fax): 089 71 18 03; 089 71 10 94 (+32-089 71 18 03; 089 71 10 94) 089 71 18 03; 089 71 10 94 (+32-089 71 18 03; 089 71 10 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FAESEN THEO/T.F. DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FAESEN THEO/T.F. DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FAESEN THEO/T.F. DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FAESEN THEO/T.F. DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FAESEN THEO/T.F. DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FAESEN THEO/T.F. DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FAESEN THEO/T.F. DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FAESEN THEO/T.F. DESIGN
Products information FAESEN THEO/T.F. DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE05072082519
Ondernemingsnummer: 6472564697
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 167,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Bathroom installation & accessories

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FAESEN THEO/T.F. DESIGN
(Get full report from official database of BE for FAESEN THEO/T.F. DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FAESEN THEO/T.F. DESIGN
Addition kinds of activities for FAESEN THEO/T.F. DESIGN

399902. Haar- en haarproducten | Hair and hair-based products
02599903. Fazant boerderij | Pheasant farm
27410403. Muziek, blad: uitgeverij en drukwerk | Music, sheet: publishing and printing
32979905. Hot top refractories, nonclay | Hot top refractories, nonclay
33999905. termiet | Thermite
34699917. Tegel, vloer of muur: gestempeld metaal | Tile, floor, or wall: stamped metal
50329904. Cement | Cement
50879901. Carnaval en pretpark apparatuur | Carnival and amusement park equipment
50920302. Ballonnen, nieuwigheid | Balloons, novelty

Werken bij FAESEN THEO/T.F. DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FAESEN THEO/T.F. DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FAESEN THEO/T.F. DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FAESEN THEO/T.F. DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Schoonmaker /38 uren (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schoonmaker voor een winkel in Denderleeuw. Steek jij graag de handen uit de mouwen en houd jij van poetsen Je zal instaan voor algemene schoonmaak van van de winkelruimte, bureau's, sanitair, eetruimtes, polyvalente ruimtes, .... Een kein overzicht van mogelijke taken: vuilbakken ledigen, dweilen, stofzuigen, toiletten reinigen,.. U zal werken van maandag tot zaterdag (dinsdag vrije dag), full time 38 uren/week

  • Operatoren in twee ploegen (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines, controle van het product en verpakken Je bent flexibel naar jobinhoud.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

    Type: Vaste Job

    Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

Zoek naar antwoorden van FAESEN THEO/T.F. DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of FAESEN THEO/T.F. DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FAESEN THEO/T.F. DESIGN. Laat een reactie achter voor FAESEN THEO/T.F. DESIGN. FAESEN THEO/T.F. DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FAESEN THEO/T.F. DESIGN. Leave a respond for FAESEN THEO/T.F. DESIGN. FAESEN THEO/T.F. DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FAESEN THEO/T.F. DESIGN op de google maps. Adres en contacten FAESEN THEO/T.F. DESIGN
Location of FAESEN THEO/T.F. DESIGN on the google maps. Address and contacts of FAESEN THEO/T.F. DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come FAESEN THEO/T.F. DESIGN FAESEN THEO/T.F. DESIGN: WELTERS-VERELST PVBA | M. DELVOYE | R. CLEYS | ANNA SCHROEDER | VID?OTH?QUE IMAGE

Other related companies as FAESEN THEO/T.F. DESIGN: WELTERS-VERELST PVBA | M. DELVOYE | R. CLEYS | ANNA SCHROEDER | VID?OTH?QUE IMAGE

FAESEN THEO/T.F. DESIGN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FAESEN THEO/T.F. DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05072082519. Het bedrijf FAESEN THEO/T.F. DESIGN bevindt zich op het adres: Bessemerstraat 278; 3620; Lanaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 167,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kitchen installations. Lijst met producten zijn Bathroom installation & accessories.
De hoofdactiviteit van FAESEN THEO/T.F. DESIGN is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FAESEN THEO/T.F. DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FAESEN THEO/T.F. DESIGN, openstaande posities, locatie van FAESEN THEO/T.F. DESIGN op de kaart.

FAESEN THEO/T.F. DESIGN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FAESEN THEO/T.F. DESIGN, company assigned to the tax number BE05072082519. The company FAESEN THEO/T.F. DESIGN is located at the address: Bessemerstraat 278; 3620; Lanaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 167,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kitchen installations. List of products are Bathroom installation & accessories.
The main activity of FAESEN THEO/T.F. DESIGN is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FAESEN THEO/T.F. DESIGN is not available. You also can look at reviews of FAESEN THEO/T.F. DESIGN, open positions, location of FAESEN THEO/T.F. DESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FAESEN THEO/T.F. DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FAESEN THEO/T.F. DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FAESEN THEO/T.F. DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FAESEN THEO/T.F. DESIGN, employees, financial statistics.