DIENST KINDEROPVANG

Contactgegevens DIENST KINDEROPVANG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIENST KINDEROPVANG: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIENST KINDEROPVANG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIZER KARELLAAN 140; 1083; GANSHOREN/GANSHOREN, België

Telefoon (phone): 24651277 (+32-24651277) 24651277 (+32-24651277)

Fax (fax): +32 (87) 385-32-62 +32 (87) 385-32-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIENST KINDEROPVANG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIENST KINDEROPVANG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIENST KINDEROPVANG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIENST KINDEROPVANG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIENST KINDEROPVANG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIENST KINDEROPVANG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIENST KINDEROPVANG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIENST KINDEROPVANG
Products information DIENST KINDEROPVANG

BTW identificatienummer (tax): BE06002075195
Ondernemingsnummer: 5761199951
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 410,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DIENST KINDEROPVANG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang; Kinderopvang aan huis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIENST KINDEROPVANG
(Get full report from official database of BE for DIENST KINDEROPVANG)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIENST KINDEROPVANG
Addition kinds of activities for DIENST KINDEROPVANG

3547. Molen machines | Rolling mill machinery
5251. Hardwarewinkels | Hardware stores
7623. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
832203. Emergency Social Services | Emergency social services
22111104. preuts | Buckram
30110301. Retreading materialen, band | Retreading materials, tire
32950211. Lood, zwart (natuurlijk grafiet): gemalen, geraffineerd of gemengd | Lead, black (natural graphite): ground, refined, or blended
33419910. Nikkel smelten en raffineren (secundair) | Nickel smelting and refining (secondary)
57220100. Gas huishoudelijke apparaten | Gas household appliances

Werken bij DIENST KINDEROPVANG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIENST KINDEROPVANG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIENST KINDEROPVANG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIENST KINDEROPVANG. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • PRODUCTIEMEDEWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je verricht manueel inpakwerk in een koude productieomgeving. Je bent in staat een vlot tempo te volgen en werkt nauwkeurig mits visuele controle. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een vlot verloop van het inpakproces en werkt nauwkeurig samen met collega-inpakkers.

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

  • Technieker 2 ploegen (M/V) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een technieker. Je jobinhoud is het onderhouden en herstellen van de productielijnen. Je staat in voor het monteren van onderdelen of stukken, de defecte systemen te herstellen of vervangen en storingen te lokaliseren en op te lossen. De functie is in 2 ploegensysteem.

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • Commercieel Technisch Medewerker (LINKHOUT)

    Regio: LINKHOUT

    Bedrijf: TELE BREVA

    Type: Vaste Job

    Voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Technical / Commercial Advisor op gebied van camerabewaking (IP) - Intercom - Toegangscontrole - Inbraak - Brand - PLC. In deze functie: - Ondersteun je de commerciële dienst (uitwerken prijsvragen op commercieel/technisch gebied). - Verdiep je je in de technieken die onze firma aanbelangen. - Ondersteun je indien nodig projecten op locatie. - Is kennis van IP technologie een must.

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van DIENST KINDEROPVANG in sociale netwerken
Look for responds of DIENST KINDEROPVANG in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIENST KINDEROPVANG. Laat een reactie achter voor DIENST KINDEROPVANG. DIENST KINDEROPVANG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIENST KINDEROPVANG. Leave a respond for DIENST KINDEROPVANG. DIENST KINDEROPVANG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIENST KINDEROPVANG op de google maps. Adres en contacten DIENST KINDEROPVANG
Location of DIENST KINDEROPVANG on the google maps. Address and contacts of DIENST KINDEROPVANG

Andere gerelateerde bedrijven als come DIENST KINDEROPVANG DIENST KINDEROPVANG: FORTIS | HOME VERGEET-MIJ-NIET | Miko Coffee Service | VILLAGE DES BENJAMINS | Batibois

Other related companies as DIENST KINDEROPVANG: FORTIS | HOME VERGEET-MIJ-NIET | Miko Coffee Service | VILLAGE DES BENJAMINS | Batibois

DIENST KINDEROPVANG is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIENST KINDEROPVANG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06002075195. Het bedrijf DIENST KINDEROPVANG bevindt zich op het adres: KEIZER KARELLAAN 140; 1083; GANSHOREN/GANSHOREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 410,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kinderopvang; Kinderopvang aan huis. Producten gemaakt in DIENST KINDEROPVANG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIENST KINDEROPVANG is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIENST KINDEROPVANG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIENST KINDEROPVANG, openstaande posities, locatie van DIENST KINDEROPVANG op de kaart.

DIENST KINDEROPVANG is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIENST KINDEROPVANG, company assigned to the tax number BE06002075195. The company DIENST KINDEROPVANG is located at the address: KEIZER KARELLAAN 140; 1083; GANSHOREN/GANSHOREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 410,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kinderopvang; Kinderopvang aan huis. Products created in DIENST KINDEROPVANG were not found.
The main activity of DIENST KINDEROPVANG is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DIENST KINDEROPVANG is not available. You also can look at reviews of DIENST KINDEROPVANG, open positions, location of DIENST KINDEROPVANG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIENST KINDEROPVANG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIENST KINDEROPVANG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIENST KINDEROPVANG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIENST KINDEROPVANG, employees, financial statistics.