ROBBEDOES KINDEROPVANG

Contactgegevens ROBBEDOES KINDEROPVANG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBBEDOES KINDEROPVANG: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBBEDOES KINDEROPVANG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JACOB JORDAENSSTRAAT 15; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89562122 (+32-89562122) 89562122 (+32-89562122)

Fax (fax): +32 (87) 485-23-87 +32 (87) 485-23-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBBEDOES KINDEROPVANG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBBEDOES KINDEROPVANG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBBEDOES KINDEROPVANG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBBEDOES KINDEROPVANG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBBEDOES KINDEROPVANG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBBEDOES KINDEROPVANG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBBEDOES KINDEROPVANG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBBEDOES KINDEROPVANG
Products information ROBBEDOES KINDEROPVANG

BTW identificatienummer (tax): BE06366271972
Ondernemingsnummer: 1623199462
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ROBBEDOES KINDEROPVANG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBBEDOES KINDEROPVANG
(Get full report from official database of BE for ROBBEDOES KINDEROPVANG)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBBEDOES KINDEROPVANG
Addition kinds of activities for ROBBEDOES KINDEROPVANG

6733. Trusts, nec | Trusts, nec
07210400. Gewassen cultiverende diensten | Crop cultivating services
38420101. Kogelvrije vesten | Bulletproof vests
50919904. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
51491101. Meel | Flour

Werken bij ROBBEDOES KINDEROPVANG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBBEDOES KINDEROPVANG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBBEDOES KINDEROPVANG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBBEDOES KINDEROPVANG. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: MBOUW

    Type: Vervanging brugpensioen

    Jouw takenpakket: Voor deze vacature zoeken we een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel. : meerdere jaren ervaring in de bouwsector (als metser); volledig zelfstandig een werf kunnen uitzetten; een sterke kennis van de dagdagelijkse werking op de werf; ervaring in het aansturen van verschillende mensen; zelfstandig kunnen werken; een sterk organisatorisch talent; flexibiliteit naargelang verschillende werven; positief klantencontact onderhouden; kennis van het planlezen;

  • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rutten - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Home Manager M/V gezocht te Sint-Martens-Latem voor 24u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager(m/v) voor 24u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin die op zoek is naar een Home Manager van A tot Z. U bent een stabiel persoon die op lange termijn bij uw gastgezin wenst te werken. Discretie draagt u hoog in het vaandel en het huishouden zelf kent geen geheimen voor u! Werkt u graag zelfstandig en u bent loyaal met respect voor het materiaal? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever C# (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van ROBBEDOES KINDEROPVANG in sociale netwerken
Look for responds of ROBBEDOES KINDEROPVANG in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBBEDOES KINDEROPVANG. Laat een reactie achter voor ROBBEDOES KINDEROPVANG. ROBBEDOES KINDEROPVANG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBBEDOES KINDEROPVANG. Leave a respond for ROBBEDOES KINDEROPVANG. ROBBEDOES KINDEROPVANG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBBEDOES KINDEROPVANG op de google maps. Adres en contacten ROBBEDOES KINDEROPVANG
Location of ROBBEDOES KINDEROPVANG on the google maps. Address and contacts of ROBBEDOES KINDEROPVANG

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBBEDOES KINDEROPVANG ROBBEDOES KINDEROPVANG: DESENDER - DESMEDT NV | FORTIS | Rattlerow Seghers NV | HEATING SERVICE 2000 | JAN HERMANS

Other related companies as ROBBEDOES KINDEROPVANG: DESENDER - DESMEDT NV | FORTIS | Rattlerow Seghers NV | HEATING SERVICE 2000 | JAN HERMANS

ROBBEDOES KINDEROPVANG is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBBEDOES KINDEROPVANG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06366271972. Het bedrijf ROBBEDOES KINDEROPVANG bevindt zich op het adres: JACOB JORDAENSSTRAAT 15; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 673,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in ROBBEDOES KINDEROPVANG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBBEDOES KINDEROPVANG is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBBEDOES KINDEROPVANG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBBEDOES KINDEROPVANG, openstaande posities, locatie van ROBBEDOES KINDEROPVANG op de kaart.

ROBBEDOES KINDEROPVANG is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBBEDOES KINDEROPVANG, company assigned to the tax number BE06366271972. The company ROBBEDOES KINDEROPVANG is located at the address: JACOB JORDAENSSTRAAT 15; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 673,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kinderopvang. Products created in ROBBEDOES KINDEROPVANG were not found.
The main activity of ROBBEDOES KINDEROPVANG is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBBEDOES KINDEROPVANG is not available. You also can look at reviews of ROBBEDOES KINDEROPVANG, open positions, location of ROBBEDOES KINDEROPVANG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBBEDOES KINDEROPVANG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBBEDOES KINDEROPVANG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBBEDOES KINDEROPVANG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBBEDOES KINDEROPVANG, employees, financial statistics.