PARTENARIAT SETCA CENTRE

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • PARTENARIAT SETCA CENTRE
Private companiesEating and Drinking Places • PARTENARIAT SETCA CENTRE

Contactgegevens PARTENARIAT SETCA CENTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARTENARIAT SETCA CENTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARTENARIAT SETCA CENTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HENRI AUBRY 23; 7100; LA LOUVI?RE (GROOT), België

Telefoon (phone): 64849093 (+32-64849093) 64849093 (+32-64849093)

Fax (fax): +32 (53) 451-46-11 +32 (53) 451-46-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARTENARIAT SETCA CENTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARTENARIAT SETCA CENTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARTENARIAT SETCA CENTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARTENARIAT SETCA CENTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARTENARIAT SETCA CENTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARTENARIAT SETCA CENTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARTENARIAT SETCA CENTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARTENARIAT SETCA CENTRE
Products information PARTENARIAT SETCA CENTRE

BTW identificatienummer (tax): BE05269836425
Ondernemingsnummer: 7320709228
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in PARTENARIAT SETCA CENTRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARTENARIAT SETCA CENTRE
(Get full report from official database of BE for PARTENARIAT SETCA CENTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARTENARIAT SETCA CENTRE
Addition kinds of activities for PARTENARIAT SETCA CENTRE

9661. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
22110407. Plushes, katoen | Plushes, cotton
26790100. Gedrukte vezel- en gevormde pulpproducten, met uitzondering van voedingsmiddelen | Pressed fiber and molded pulp products, except food products
35890306. Waterzuivering apparatuur, industrieel | Water treatment equipment, industrial
36940205. Ontstekingssystemen, hoge frequentie | Ignition systems, high frequency
51120101. Markeringsapparaten | Marking devices
60819900. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec
72990702. Rustruimte operatie | Rest room operation

Werken bij PARTENARIAT SETCA CENTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARTENARIAT SETCA CENTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARTENARIAT SETCA CENTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARTENARIAT SETCA CENTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Stockcontroleur (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterke logistieke speler in de waaslandhaven zijn we op zoek naar een stockcontroleur (m/v). Je moet operationeel zijn ingesteld aangezien de job bestaat uit ongeveer 75% operationeel werk (tellen) en 25% administratief werk (verwerken van telling). Jij zal verantwoordelijk zijn voor het controleren van de paletten in het magazijn. je controleert op aantal, kwaliteit, de staat, ...

  • Productiemedewerker m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar productiemedewerkers voor 2-ploegen ofwel vaste nachtpost. Taken: - Het reinigen van de matten (onderdeel van de productiemachines): je haalt de matten uit de machine, je reinigt hen manueel met een hogedrukreiniger en schuurspons, je plaatst de matten terug in de machine - Het wisselen van de matten wanneer een andere dikte van mat vereist is om de juiste flow in de productieplanning te kunnen realiseren - Het opbergen van de niet gebruikte en gezuiverde matten op de juiste plaats in het magazijn - Het opleggen van nieuwe matten - Het kuisen van de productiemachines + het onderhouden van de werkomgeving

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

  • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van PARTENARIAT SETCA CENTRE in sociale netwerken
Look for responds of PARTENARIAT SETCA CENTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARTENARIAT SETCA CENTRE. Laat een reactie achter voor PARTENARIAT SETCA CENTRE. PARTENARIAT SETCA CENTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARTENARIAT SETCA CENTRE. Leave a respond for PARTENARIAT SETCA CENTRE. PARTENARIAT SETCA CENTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARTENARIAT SETCA CENTRE op de google maps. Adres en contacten PARTENARIAT SETCA CENTRE
Location of PARTENARIAT SETCA CENTRE on the google maps. Address and contacts of PARTENARIAT SETCA CENTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come PARTENARIAT SETCA CENTRE PARTENARIAT SETCA CENTRE: Naveld S | AUTOBEDRIJF DE JONGHE & CO | RENMANS | SCHOENMAKERIJ GUIDO | De Backer & Co

Other related companies as PARTENARIAT SETCA CENTRE: Naveld S | AUTOBEDRIJF DE JONGHE & CO | RENMANS | SCHOENMAKERIJ GUIDO | De Backer & Co

PARTENARIAT SETCA CENTRE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARTENARIAT SETCA CENTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05269836425. Het bedrijf PARTENARIAT SETCA CENTRE bevindt zich op het adres: RUE HENRI AUBRY 23; 7100; LA LOUVI?RE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 766,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in PARTENARIAT SETCA CENTRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARTENARIAT SETCA CENTRE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARTENARIAT SETCA CENTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARTENARIAT SETCA CENTRE, openstaande posities, locatie van PARTENARIAT SETCA CENTRE op de kaart.

PARTENARIAT SETCA CENTRE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARTENARIAT SETCA CENTRE, company assigned to the tax number BE05269836425. The company PARTENARIAT SETCA CENTRE is located at the address: RUE HENRI AUBRY 23; 7100; LA LOUVI?RE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 766,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kinderopvang. Products created in PARTENARIAT SETCA CENTRE were not found.
The main activity of PARTENARIAT SETCA CENTRE is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PARTENARIAT SETCA CENTRE is not available. You also can look at reviews of PARTENARIAT SETCA CENTRE, open positions, location of PARTENARIAT SETCA CENTRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARTENARIAT SETCA CENTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARTENARIAT SETCA CENTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARTENARIAT SETCA CENTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARTENARIAT SETCA CENTRE, employees, financial statistics.