FORTIS

Contactgegevens FORTIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORTIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORTIS

Regio (region): Comines-Warneton, België

Adres (address): RUE D'ARMENTIبRES 331; 7783; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON, België

Telefoon (phone): 56589688 (+32-56589688) 56589688 (+32-56589688)

Fax (fax): +32 (87) 516-38-93 +32 (87) 516-38-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORTIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORTIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORTIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORTIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORTIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORTIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORTIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORTIS
Products information FORTIS

BTW identificatienummer (tax): BE03251373291
Ondernemingsnummer: 7713745117
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORTIS
(Get full report from official database of BE for FORTIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORTIS
Addition kinds of activities for FORTIS

104102. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
24310103. Deurschermen, metalen bedekt hout | Door screens, metal covered wood
28190912. Magnesiumverbindingen of zouten, anorganisch | Magnesium compounds or salts, inorganic
36740208. Monolitische geïntegreerde schakelingen (vaste toestand) | Monolithic integrated circuits (solid state)
50830310. Plantmachines en apparatuur | Planting machinery and equipment
72990402. Huis zitten | House sitting

Werken bij FORTIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORTIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORTIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORTIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

  • Operator chemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar operator. Je staat in voor volgende taken: -Reacties opstarten, opvolgen en afwerken - -Afvullen verpakkingen - -Laden / lossen bulkwagens - -Cleanen reaktoren, installaties en productie zones - -Aanhalen grondstoffen met heftruck - -Labels printen, SAP migo's uitvoeren, cmr's printen, werkaanvragen aanmaken

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • INPAKKERS - INPAKSTERS (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de inpaklijn en zorgt er tevens voor dat alle producten kwaliteitsvol ingepakt en verzonden worden.

  • Verkoper/aanvuller/magazijnier M/V (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we verkoper/aanvuller/magazijnier M/V. Jouw taken zijn vooral helpen bij het binnenbrengen van containers van groeten&fruit en de dranken uitpakken in de winkel en magazijn op orde houden. Het is een vervanging van een langdurige zieke, tijdelijke opdracht tot eind van het jaar misschien nog langer

  • Recruitment Consultant Engineering (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je als recruitment consultant over volgende competenties en talenten: Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht Je bent een plantrekker en een echte doener Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets Professionalisme Positivisme Prestatiegerichtheid en Integriteit kenmerken jou Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van FORTIS in sociale netwerken
Look for responds of FORTIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORTIS. Laat een reactie achter voor FORTIS. FORTIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORTIS. Leave a respond for FORTIS. FORTIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORTIS op de google maps. Adres en contacten FORTIS
Location of FORTIS on the google maps. Address and contacts of FORTIS

Andere gerelateerde bedrijven als come FORTIS FORTIS: NOEL DEVLAMINCK | BELMANS CONSTRUCTIES | O.S.H.Z. | IVAN BULCKE | R?GIE FONCI?RE & IMMOBIL.

Other related companies as FORTIS: NOEL DEVLAMINCK | BELMANS CONSTRUCTIES | O.S.H.Z. | IVAN BULCKE | R?GIE FONCI?RE & IMMOBIL.

FORTIS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Comines-Warneton, België. De volledige naam van het bedrijf is FORTIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251373291. Het bedrijf FORTIS bevindt zich op het adres: RUE D'ARMENTIبRES 331; 7783; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 447,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van FORTIS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORTIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORTIS, openstaande posities, locatie van FORTIS op de kaart.

FORTIS is a company, that was registered 2005 in Comines-Warneton region, Belgium. Full name of company is FORTIS, company assigned to the tax number BE03251373291. The company FORTIS is located at the address: RUE D'ARMENTIبRES 331; 7783; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 447,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of FORTIS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FORTIS is not available. You also can look at reviews of FORTIS, open positions, location of FORTIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORTIS, Comines-Warneton: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORTIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORTIS, Comines-Warneton: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORTIS, employees, financial statistics.