KRIBBE 'T PIMPELOENTJE

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • KRIBBE 'T PIMPELOENTJE
Private companiesLeather and Leather Products • KRIBBE 'T PIMPELOENTJE

Contactgegevens KRIBBE 'T PIMPELOENTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIBBE 'T PIMPELOENTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIBBE 'T PIMPELOENTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSTRAAT 45; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51307700 (+32-51307700) 51307700 (+32-51307700)

Fax (fax): +32 (53) 248-79-68 +32 (53) 248-79-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIBBE 'T PIMPELOENTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIBBE 'T PIMPELOENTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIBBE 'T PIMPELOENTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIBBE 'T PIMPELOENTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIBBE 'T PIMPELOENTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIBBE 'T PIMPELOENTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIBBE 'T PIMPELOENTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIBBE 'T PIMPELOENTJE
Products information KRIBBE 'T PIMPELOENTJE

BTW identificatienummer (tax): BE03179138183
Ondernemingsnummer: 1753936767
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 381,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in KRIBBE 'T PIMPELOENTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIBBE 'T PIMPELOENTJE
(Get full report from official database of BE for KRIBBE 'T PIMPELOENTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIBBE 'T PIMPELOENTJE
Addition kinds of activities for KRIBBE 'T PIMPELOENTJE

2655. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
738917. Makelaarsdiensten | Brokers' services
24991207. Spoelen, hout | Spools, wood
24991501. Bungs, hout | Bungs, wood
27599912. Kaarten: afdrukken, NSK | Maps: printing, nsk
34950000. Draadveren | Wire springs
36759901. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic

Werken bij KRIBBE 'T PIMPELOENTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIBBE 'T PIMPELOENTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIBBE 'T PIMPELOENTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIBBE 'T PIMPELOENTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! :-) We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF BALACEANU DANIELA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp word je ingeschakeld bij huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Mogelijke taken zijn poetsen strijken vensters wassen ...

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studierelevante bijbaan logistiek - Wielsbeke - min 1 dag per week (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je masterstudent en gebeten door logistiek en supply chain? Wil je graag ervaring opdoen gedurende 1 of meerdere dagen per week? Description of a challenging study relevant student job (incl. estimated duration) Depending on when the SRBB can start one of the below projects will be handled -Build a re-usable template so we know what the drops will be in our finished product range based on the geo information and floor product life (60h) -Improving our forecast quality based on above mentioned template (40h) -WH layout optimalisation (100h) -WH picking costs : split-up between the different S&OP groups (40h)

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (2 of meer dagen per week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 2 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

Zoek naar antwoorden van KRIBBE 'T PIMPELOENTJE in sociale netwerken
Look for responds of KRIBBE 'T PIMPELOENTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIBBE 'T PIMPELOENTJE. Laat een reactie achter voor KRIBBE 'T PIMPELOENTJE. KRIBBE 'T PIMPELOENTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIBBE 'T PIMPELOENTJE. Leave a respond for KRIBBE 'T PIMPELOENTJE. KRIBBE 'T PIMPELOENTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIBBE 'T PIMPELOENTJE op de google maps. Adres en contacten KRIBBE 'T PIMPELOENTJE
Location of KRIBBE 'T PIMPELOENTJE on the google maps. Address and contacts of KRIBBE 'T PIMPELOENTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIBBE 'T PIMPELOENTJE KRIBBE 'T PIMPELOENTJE: BANCONTACT-MISTER CASH | REN? BUCHE | H. FLORENT | BAKKERIJ ROBBECHT | HUIS BOULANGER

Other related companies as KRIBBE 'T PIMPELOENTJE: BANCONTACT-MISTER CASH | REN? BUCHE | H. FLORENT | BAKKERIJ ROBBECHT | HUIS BOULANGER

KRIBBE 'T PIMPELOENTJE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIBBE 'T PIMPELOENTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03179138183. Het bedrijf KRIBBE 'T PIMPELOENTJE bevindt zich op het adres: GENTSTRAAT 45; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 381,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in KRIBBE 'T PIMPELOENTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIBBE 'T PIMPELOENTJE is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIBBE 'T PIMPELOENTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIBBE 'T PIMPELOENTJE, openstaande posities, locatie van KRIBBE 'T PIMPELOENTJE op de kaart.

KRIBBE 'T PIMPELOENTJE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIBBE 'T PIMPELOENTJE, company assigned to the tax number BE03179138183. The company KRIBBE 'T PIMPELOENTJE is located at the address: GENTSTRAAT 45; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 381,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kinderopvang. Products created in KRIBBE 'T PIMPELOENTJE were not found.
The main activity of KRIBBE 'T PIMPELOENTJE is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIBBE 'T PIMPELOENTJE is not available. You also can look at reviews of KRIBBE 'T PIMPELOENTJE, open positions, location of KRIBBE 'T PIMPELOENTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIBBE 'T PIMPELOENTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIBBE 'T PIMPELOENTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIBBE 'T PIMPELOENTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIBBE 'T PIMPELOENTJE, employees, financial statistics.