KABOUTERLAND

Contactgegevens KABOUTERLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KABOUTERLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

KABOUTERLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROONSTRAAT 40; 1750; LENNIK, België

Telefoon (phone): 25320249 (+32-25320249) 25320249 (+32-25320249)

Fax (fax): +32 (65) 425-72-53 +32 (65) 425-72-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KABOUTERLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KABOUTERLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KABOUTERLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KABOUTERLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KABOUTERLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KABOUTERLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KABOUTERLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KABOUTERLAND
Products information KABOUTERLAND

BTW identificatienummer (tax): BE08083984375
Ondernemingsnummer: 3690277099
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in KABOUTERLAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KABOUTERLAND
(Get full report from official database of BE for KABOUTERLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor KABOUTERLAND
Addition kinds of activities for KABOUTERLAND

07240000. Katoen ginning | Cotton ginning
08310105. Huckleberry greens verzamelen | Huckleberry greens gathering
23429901. Bras | Brassieres
26560100. Papierbekers, borden, servies en keukengerei | Paper cups, plates, dishes, and utensils
35450325. Shaping tools (machine tool accessoires) | Shaping tools (machine tool accessories)
39420101. Kleding, pop | Clothing, doll
50939905. Olie, afval | Oil, waste

Werken bij KABOUTERLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KABOUTERLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KABOUTERLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KABOUTERLAND. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Arbeider (m/v) (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kinrooi dat instaat voor de productie van aluminium sandwichpanelen en deuren zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je wordt ingeschakeld in het gehele productieproces dwz van het spuiten tot het inpakken van deze panelen. Het betreft een functie in dagdienst.

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van KABOUTERLAND in sociale netwerken
Look for responds of KABOUTERLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor KABOUTERLAND. Laat een reactie achter voor KABOUTERLAND. KABOUTERLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KABOUTERLAND. Leave a respond for KABOUTERLAND. KABOUTERLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KABOUTERLAND op de google maps. Adres en contacten KABOUTERLAND
Location of KABOUTERLAND on the google maps. Address and contacts of KABOUTERLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come KABOUTERLAND KABOUTERLAND: FLLUZENAC NV | PWA AALST | CARPET-LAND | SAATCHI & SAATCHI BUSIN. | Thuiszorgwinkel

Other related companies as KABOUTERLAND: FLLUZENAC NV | PWA AALST | CARPET-LAND | SAATCHI & SAATCHI BUSIN. | Thuiszorgwinkel

KABOUTERLAND is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KABOUTERLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08083984375. Het bedrijf KABOUTERLAND bevindt zich op het adres: KROONSTRAAT 40; 1750; LENNIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 180,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in KABOUTERLAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KABOUTERLAND is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KABOUTERLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KABOUTERLAND, openstaande posities, locatie van KABOUTERLAND op de kaart.

KABOUTERLAND is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is KABOUTERLAND, company assigned to the tax number BE08083984375. The company KABOUTERLAND is located at the address: KROONSTRAAT 40; 1750; LENNIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 180,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kinderopvang. Products created in KABOUTERLAND were not found.
The main activity of KABOUTERLAND is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KABOUTERLAND is not available. You also can look at reviews of KABOUTERLAND, open positions, location of KABOUTERLAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KABOUTERLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KABOUTERLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KABOUTERLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KABOUTERLAND, employees, financial statistics.