INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.

Contactgegevens INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE ROI BAUDOUIN 79; 5350; OHEY, België

Telefoon (phone): 85612655 (+32-85612655) 85612655 (+32-85612655)

Fax (fax): +32 (53) 886-46-26 +32 (53) 886-46-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.
Products information INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.

BTW identificatienummer (tax): BE02024749755
Ondernemingsnummer: 7152893066
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.
(Get full report from official database of BE for INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.
Addition kinds of activities for INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.

6311. Levensverzekering | Life insurance
874801. Testdiensten | Testing services
44320000. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
91210103. Wetgevende vergadering | Legislative assembly
91319900. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec

Werken bij INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • schuurder van Corian (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Zonhoven is op zoek naar een schuurder van Corian voor in het atelier

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Meewerkend chauffeur rijbewijs C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: STEICON PLUS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het vervoer van materiaal met de vrachtwagen van en naar verschillende werven. Op de werf zal je meehelpen met het monteren en demonteren van stellingen. Ook het werken met de autokraan zal tot je takenpakket behoren.

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. in sociale netwerken
Look for responds of INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.. Laat een reactie achter voor INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.. INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.. Leave a respond for INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.. INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. op de google maps. Adres en contacten INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.
Location of INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. on the google maps. Address and contacts of INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.: ANDRE MICHIELS | Dierckxsens J | PAUL VERDONCK | PEGASUS | W. COSIJNS

Other related companies as INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF.: ANDRE MICHIELS | Dierckxsens J | PAUL VERDONCK | PEGASUS | W. COSIJNS

INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02024749755. Het bedrijf INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. bevindt zich op het adres: PLACE ROI BAUDOUIN 79; 5350; OHEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF., openstaande posities, locatie van INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. op de kaart.

INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF., company assigned to the tax number BE02024749755. The company INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. is located at the address: PLACE ROI BAUDOUIN 79; 5350; OHEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kinderopvang. Products created in INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. were not found.
The main activity of INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. is not available. You also can look at reviews of INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF., open positions, location of INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERC.MOD.ACC.JEUN.ENF., employees, financial statistics.