HET LINDEKE

Contactgegevens HET LINDEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET LINDEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET LINDEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRAAIBOOMSTRAAT 6; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14436222 (+32-14436222) 14436222 (+32-14436222)

Fax (fax): +32 (12) 158-63-13 +32 (12) 158-63-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET LINDEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET LINDEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET LINDEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET LINDEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET LINDEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET LINDEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET LINDEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET LINDEKE
Products information HET LINDEKE

BTW identificatienummer (tax): BE02818511962
Ondernemingsnummer: 5057250976
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in HET LINDEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET LINDEKE
(Get full report from official database of BE for HET LINDEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET LINDEKE
Addition kinds of activities for HET LINDEKE

5172. Petroleumproducten, n.v. | Petroleum products, nec
07119903. Ploegen diensten | Plowing services
09130000. schelpdier | Shellfish
23290209. Truien en truien jassen, mannen en jongens ' | Sweaters and sweater jackets, men's and boys'
63510100. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
76990304. Thermostaat reparatie | Thermostat repair

Werken bij HET LINDEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET LINDEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET LINDEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET LINDEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Support in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Support (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in de medische sector. Onze klant is een multinational actief in de farmaceutische industrie en gelegen in Zaventem. Na de uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Customer Service Support heb je de volgende verantwoordelijkheden: Inkomende telefonische oproepen van klanten (apothekers) beantwoorden en hen professioneel te woord staan; De vraag van de klant overleggen met het Customer Service departement; Een antwoord formuleren en terugkoppelen naar de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • ORDERPICKER BIJ SAMSONITE - 2 PLOEGEN- ZEER HOOG LOON (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken we een orderpicker die snel beschikbaar is voor opstart. Je zal op verschillende afdelingen ingezet worden: Laden en lossen, orderpicking, verwerking leveringen... Functie in 2 ploegen (6u-14u-22u) + HOOG LOON 14.84€ basis / uur!!!!

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Bekister regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Studentenjob

    Uitvoeren van diverse karweiwerken op de werven zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. - Zowel traditionele als systeembekisting - plaatsen van wapening - betoneren - PVC-riolering - Klein metselwerk in betonblokken/snelbouw

  • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van HET LINDEKE in sociale netwerken
Look for responds of HET LINDEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET LINDEKE. Laat een reactie achter voor HET LINDEKE. HET LINDEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET LINDEKE. Leave a respond for HET LINDEKE. HET LINDEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET LINDEKE op de google maps. Adres en contacten HET LINDEKE
Location of HET LINDEKE on the google maps. Address and contacts of HET LINDEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come HET LINDEKE HET LINDEKE: ZAKENKANTOOR HOORNE | Modem Communications | T.C. TENNIFUN | VRIJ VOORUIT | PCA International

Other related companies as HET LINDEKE: ZAKENKANTOOR HOORNE | Modem Communications | T.C. TENNIFUN | VRIJ VOORUIT | PCA International

HET LINDEKE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET LINDEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02818511962. Het bedrijf HET LINDEKE bevindt zich op het adres: DRAAIBOOMSTRAAT 6; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 843,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in HET LINDEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HET LINDEKE is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET LINDEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET LINDEKE, openstaande posities, locatie van HET LINDEKE op de kaart.

HET LINDEKE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET LINDEKE, company assigned to the tax number BE02818511962. The company HET LINDEKE is located at the address: DRAAIBOOMSTRAAT 6; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 843,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kinderopvang. Products created in HET LINDEKE were not found.
The main activity of HET LINDEKE is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HET LINDEKE is not available. You also can look at reviews of HET LINDEKE, open positions, location of HET LINDEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET LINDEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET LINDEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET LINDEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET LINDEKE, employees, financial statistics.