BABY CLUB

Contactgegevens BABY CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BABY CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

BABY CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OPVOEDINGSSTRAAT 36; 1083; GANSHOREN, België

Telefoon (phone): 24276473 (+32-24276473) 24276473 (+32-24276473)

Fax (fax): +32 (10) 212-50-21 +32 (10) 212-50-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BABY CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BABY CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BABY CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BABY CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BABY CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BABY CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BABY CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BABY CLUB
Products information BABY CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE01754211425
Ondernemingsnummer: 3242584228
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BABY CLUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BABY CLUB
(Get full report from official database of BE for BABY CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor BABY CLUB
Addition kinds of activities for BABY CLUB

6029. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
922499. Brandbeveiliging, nv | Fire protection, nec
20480203. Paardvlees, ingeblikt: bereid als diervoeder | Horse meat, canned: prepared as animal feed
27960101. Gravure drukplaten of cilinders, bereiding van | Gravure printing plates or cylinders, preparation of
34239912. Hammers (handgereedschap) | Hammers (hand tools)
35310610. Loaders, schop: zelfrijdend | Loaders, shovel: self-propelled
39310121. Riet, orgaan | Reeds, organ
50149904. Banden, gebruikt | Tires, used
62829900. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec
76410100. Bekleding werk | Upholstery work

Werken bij BABY CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BABY CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BABY CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BABY CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Waasmunster (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten winkelmedewerker te Roeselare - woensdag of tijdens weekends/vakanties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een warenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar studenten die graag een centje bijverdienen op woensdagen, of tijdens het weekend/schoolvakanties. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, krijg je andere taken. Deze taken kunnen als volgt zijn: - De kassa bij het begin van de werkdag controleren - De kassa-inhoud bij sluiting tellen - De klant verwelkomen - De verkoop van artikels registreren (lezen van barcodes, prijzen invoeren, ...) - Betalingen ontvangen - Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen - Klanten helpen en bedienen

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • Garagist (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij nog op zoek naar een fulltime garagist met enkele jaren ervaring. Uit wat bestaat jouw takenpakket? Je zal instaan voor het onderhoud, de keuring, depannage, ombouw/reparaties van personenvoertuigen & bestelwagens. Na een tijdje zal je ook de tankwagens voor jouw rekening moeten nemen. Wat ga je dus exact moeten doen? Preventief onderhoud van onze wagens. Je zorgt voor een 'voorkeuren' en volgt hierna de keuring van de wagns op. Bij pannes ga je uitzoeken of de bestuurder dit zelf kan repareren of dat er een depannage nodig is. Je werkt in hecht team samen met de collega's en verantwoordelijke. Je zorgt voor de registratie van alle handelingen in de fiche van het voertuig. Op termijn zal dit takenpakket uitgebreid worden naar onze tankwagen.

  • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

  • Kok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: 5th AVENUE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

Zoek naar antwoorden van BABY CLUB in sociale netwerken
Look for responds of BABY CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor BABY CLUB. Laat een reactie achter voor BABY CLUB. BABY CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BABY CLUB. Leave a respond for BABY CLUB. BABY CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BABY CLUB op de google maps. Adres en contacten BABY CLUB
Location of BABY CLUB on the google maps. Address and contacts of BABY CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come BABY CLUB BABY CLUB: Jardin de Beauté (le) | BAKKERIJ VERON | Y-Enzo | VAN BOXELAER F. & ZN | Salto Multimedia Distribution

Other related companies as BABY CLUB: Jardin de Beauté (le) | BAKKERIJ VERON | Y-Enzo | VAN BOXELAER F. & ZN | Salto Multimedia Distribution

BABY CLUB is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BABY CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01754211425. Het bedrijf BABY CLUB bevindt zich op het adres: OPVOEDINGSSTRAAT 36; 1083; GANSHOREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 253,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in BABY CLUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BABY CLUB is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BABY CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BABY CLUB, openstaande posities, locatie van BABY CLUB op de kaart.

BABY CLUB is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BABY CLUB, company assigned to the tax number BE01754211425. The company BABY CLUB is located at the address: OPVOEDINGSSTRAAT 36; 1083; GANSHOREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 253,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kinderopvang. Products created in BABY CLUB were not found.
The main activity of BABY CLUB is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BABY CLUB is not available. You also can look at reviews of BABY CLUB, open positions, location of BABY CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BABY CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BABY CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BABY CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BABY CLUB, employees, financial statistics.