'T WIT KONIJNTJE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • 'T WIT KONIJNTJE
Private companiesTransportation by Air • 'T WIT KONIJNTJE

Contactgegevens 'T WIT KONIJNTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T WIT KONIJNTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T WIT KONIJNTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERTOGSTRAAT 286; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16404737 (+32-16404737) 16404737 (+32-16404737)

Fax (fax): +32 (10) 769-10-25 +32 (10) 769-10-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T WIT KONIJNTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T WIT KONIJNTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T WIT KONIJNTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T WIT KONIJNTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T WIT KONIJNTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T WIT KONIJNTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T WIT KONIJNTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T WIT KONIJNTJE
Products information 'T WIT KONIJNTJE

BTW identificatienummer (tax): BE02663055419
Ondernemingsnummer: 6090515136
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 145,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in 'T WIT KONIJNTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T WIT KONIJNTJE
(Get full report from official database of BE for 'T WIT KONIJNTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T WIT KONIJNTJE
Addition kinds of activities for 'T WIT KONIJNTJE

342903. Motorvoertuig hardware | Motor vehicle hardware
391501. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
502301. Keukengerei | Kitchenware
02140201. Lamvoer | Lamb feedlot
20480110. Gerolde haver, bereid als diervoeder | Rolled oats, prepared as animal feed
22110107. Kussenslang | Pillow tubing
30699911. Matrasbeschermers, rubber | Mattress protectors, rubber
36480105. Fontein verlichting fixtures | Fountain lighting fixtures
62319904. Beurzen | Stock exchanges

Werken bij 'T WIT KONIJNTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T WIT KONIJNTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T WIT KONIJNTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T WIT KONIJNTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Werfleider te Antwerpen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Activiteit : Wegenbouw Voor een grote bouwgroep zoeken we een startende werfleider. Regio: Antwerpen Functieomschrijving: Je assisteert bij de organistie van een of meerdere wegenbouw projecten/werven.

  • Operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Agilitas Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

  • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

  • Enthousiaste huishoudhulp - Regio Meeuwen /Ellikom (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature.

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

  • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: AMEEL, JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

  • Mystery Shopper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van 'T WIT KONIJNTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T WIT KONIJNTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T WIT KONIJNTJE. Laat een reactie achter voor 'T WIT KONIJNTJE. 'T WIT KONIJNTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T WIT KONIJNTJE. Leave a respond for 'T WIT KONIJNTJE. 'T WIT KONIJNTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T WIT KONIJNTJE op de google maps. Adres en contacten 'T WIT KONIJNTJE
Location of 'T WIT KONIJNTJE on the google maps. Address and contacts of 'T WIT KONIJNTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T WIT KONIJNTJE 'T WIT KONIJNTJE: FLIBIS PHARMA SA | LES ID?ES BLEUES | IT Consult | TRANSPORT BOHET & FILS | JOHAN STRUBBE

Other related companies as 'T WIT KONIJNTJE: FLIBIS PHARMA SA | LES ID?ES BLEUES | IT Consult | TRANSPORT BOHET & FILS | JOHAN STRUBBE

'T WIT KONIJNTJE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T WIT KONIJNTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02663055419. Het bedrijf 'T WIT KONIJNTJE bevindt zich op het adres: HERTOGSTRAAT 286; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 145,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in 'T WIT KONIJNTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T WIT KONIJNTJE is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T WIT KONIJNTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T WIT KONIJNTJE, openstaande posities, locatie van 'T WIT KONIJNTJE op de kaart.

'T WIT KONIJNTJE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T WIT KONIJNTJE, company assigned to the tax number BE02663055419. The company 'T WIT KONIJNTJE is located at the address: HERTOGSTRAAT 286; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 145,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kinderopvang. Products created in 'T WIT KONIJNTJE were not found.
The main activity of 'T WIT KONIJNTJE is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T WIT KONIJNTJE is not available. You also can look at reviews of 'T WIT KONIJNTJE, open positions, location of 'T WIT KONIJNTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T WIT KONIJNTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T WIT KONIJNTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T WIT KONIJNTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T WIT KONIJNTJE, employees, financial statistics.