'T RAVOTTERKE

Contactgegevens 'T RAVOTTERKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T RAVOTTERKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T RAVOTTERKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 152; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11665825 (+32-11665825) 11665825 (+32-11665825)

Fax (fax): +32 (58) 662-52-53 +32 (58) 662-52-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T RAVOTTERKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T RAVOTTERKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T RAVOTTERKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T RAVOTTERKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T RAVOTTERKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T RAVOTTERKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T RAVOTTERKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T RAVOTTERKE
Products information 'T RAVOTTERKE

BTW identificatienummer (tax): BE08069427490
Ondernemingsnummer: 8477844238
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 490,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in 'T RAVOTTERKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T RAVOTTERKE
(Get full report from official database of BE for 'T RAVOTTERKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T RAVOTTERKE
Addition kinds of activities for 'T RAVOTTERKE

286199. Gom- en houtchemicaliën, nec | Gum and wood chemicals, nec
344200. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
357299. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
703299. Sport- en recreatiekampen, nec | Sporting and recreational camps, nec
36440104. Schakelbakken, elektrisch | Switch boxes, electric
38270200. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
86519903. Politieke club | Political club

Werken bij 'T RAVOTTERKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T RAVOTTERKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T RAVOTTERKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T RAVOTTERKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een ervaren technieker (m/v)

  • Storingsmonteur / Onderhoudstechnieker regio Antwerpen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Mechelen, actief in de productie van verpakkingen, zoeken we een gemotiveerde STORINGSMONTEUR / ONDERHOUDSTECHNIEKER.

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Chauffeur D - voltijds toerismevervoer (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een busfirma in de regio van Jabbeke is op zoek naar een chauffeur D voor een voltijdse functie. Je krijgt dagopdrachten voor toerismevervoer te doen (meestal rond de kerktoren). Dit is een hele mooie functie waar ze dan ook wel wat ervaring verwachten. Indien je nog geen ervaring hebt kun je opstarten binnen het leerlingenvervoer en binnen een jaar doorgroeien naar toerismevervoer.

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

Zoek naar antwoorden van 'T RAVOTTERKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T RAVOTTERKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T RAVOTTERKE. Laat een reactie achter voor 'T RAVOTTERKE. 'T RAVOTTERKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T RAVOTTERKE. Leave a respond for 'T RAVOTTERKE. 'T RAVOTTERKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T RAVOTTERKE op de google maps. Adres en contacten 'T RAVOTTERKE
Location of 'T RAVOTTERKE on the google maps. Address and contacts of 'T RAVOTTERKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T RAVOTTERKE 'T RAVOTTERKE: SELECT CAF? | Ari?lle | A.T.P. | J. S. W. TRADING | Desiron E

Other related companies as 'T RAVOTTERKE: SELECT CAF? | Ari?lle | A.T.P. | J. S. W. TRADING | Desiron E

'T RAVOTTERKE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T RAVOTTERKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08069427490. Het bedrijf 'T RAVOTTERKE bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 152; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 490,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in 'T RAVOTTERKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T RAVOTTERKE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T RAVOTTERKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T RAVOTTERKE, openstaande posities, locatie van 'T RAVOTTERKE op de kaart.

'T RAVOTTERKE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T RAVOTTERKE, company assigned to the tax number BE08069427490. The company 'T RAVOTTERKE is located at the address: DORPSSTRAAT 152; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 490,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kinderopvang. Products created in 'T RAVOTTERKE were not found.
The main activity of 'T RAVOTTERKE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T RAVOTTERKE is not available. You also can look at reviews of 'T RAVOTTERKE, open positions, location of 'T RAVOTTERKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T RAVOTTERKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T RAVOTTERKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T RAVOTTERKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T RAVOTTERKE, employees, financial statistics.