M.A.G. 2000 SPRL

Contactgegevens M.A.G. 2000 SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.A.G. 2000 SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.A.G. 2000 SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEFACQZSTRAAT 75 - 77; 1060; SINT-GILLIS, België

Telefoon (phone): 25383535 (+32-25383535) 25383535 (+32-25383535)

Fax (fax): +32 (57) 860-11-46 +32 (57) 860-11-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.A.G. 2000 SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.A.G. 2000 SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.A.G. 2000 SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.A.G. 2000 SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.A.G. 2000 SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.A.G. 2000 SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.A.G. 2000 SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.A.G. 2000 SPRL
Products information M.A.G. 2000 SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03628753662
Ondernemingsnummer: 6032287597
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in M.A.G. 2000 SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Keukens and Keukenapparatuur; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.A.G. 2000 SPRL
(Get full report from official database of BE for M.A.G. 2000 SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.A.G. 2000 SPRL
Addition kinds of activities for M.A.G. 2000 SPRL

152101. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
386104. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
20480207. Vleesmaaltijd en tankage, bereid als diervoeder | Meat meal and tankage, prepared as animal feed
20510201. Broodjes, zoet: behalve bevroren | Buns, sweet: except frozen
22730000. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
25110504. Rekken, boek en tijdschrift: hout | Racks, book and magazine: wood
28999915. Boorselder | Drilling mud
35320301. Koolbrekers, snijmachines en pulverisatoren | Coal breakers, cutters, and pulverizers
59619926. Elektronische veilingen | Electronic auctions

Werken bij M.A.G. 2000 SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.A.G. 2000 SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.A.G. 2000 SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.A.G. 2000 SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Management assistant (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Halle - St.Pieters-Leeuw (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Lasser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

  • STUDENT - Magazijnier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een STUDENT - magazijnier (m/v): Je laadt en lost vrachtwagens Je verricht fysiek werk Je houdt het magazijn proper

  • Poetshulp jobstudent (M/V) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten die willen helpen in de schoonmaak. Dit hoofdzakelijk van appartementen, buitenverblijven enz. Dit is voornamelijk voor regio Blankenberge, maar er zijn ook soms mogelijkheden in Zeebrugge / Westende

  • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

  • Centric - Security Officer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   The Security Officer will be responsible for the continual security program.   A key element of this program is the implementation of an ISO 27001 based Information Security Management System, including ISO 27001 certification.     Core accountabilities   Being the point of contact for risk assessment and IT Security;  Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization; Prepare the organization for ISO 27001 certification; Implement and enforce security policies; Develop and integrate security procedures in the organization; Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists; Supply the security requirements for IT projects; Develop security awareness activities to all layers of the organization; Perform risk analysis; - Follow-up security incidents; Communication with external customers, members and suppliers regarding security topics; Security reporting to management and members   Essential qualities For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security; You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes; You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising; You have strong communication skills; able to translate technical risks into business risks; You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams; You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes; You speak and write English fluently; You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.

  • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van M.A.G. 2000 SPRL in sociale netwerken
Look for responds of M.A.G. 2000 SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.A.G. 2000 SPRL. Laat een reactie achter voor M.A.G. 2000 SPRL. M.A.G. 2000 SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.A.G. 2000 SPRL. Leave a respond for M.A.G. 2000 SPRL. M.A.G. 2000 SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.A.G. 2000 SPRL op de google maps. Adres en contacten M.A.G. 2000 SPRL
Location of M.A.G. 2000 SPRL on the google maps. Address and contacts of M.A.G. 2000 SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come M.A.G. 2000 SPRL M.A.G. 2000 SPRL: XTENSO NV | F?ART | MODECENTER ROMMENS | JOHAN DEHAESE | VANDENBORRE

Other related companies as M.A.G. 2000 SPRL: XTENSO NV | F?ART | MODECENTER ROMMENS | JOHAN DEHAESE | VANDENBORRE

M.A.G. 2000 SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.A.G. 2000 SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03628753662. Het bedrijf M.A.G. 2000 SPRL bevindt zich op het adres: DEFACQZSTRAAT 75 - 77; 1060; SINT-GILLIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Keukens and Keukenapparatuur; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in M.A.G. 2000 SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.A.G. 2000 SPRL is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.A.G. 2000 SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.A.G. 2000 SPRL, openstaande posities, locatie van M.A.G. 2000 SPRL op de kaart.

M.A.G. 2000 SPRL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.A.G. 2000 SPRL, company assigned to the tax number BE03628753662. The company M.A.G. 2000 SPRL is located at the address: DEFACQZSTRAAT 75 - 77; 1060; SINT-GILLIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Keukens and Keukenapparatuur; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Products created in M.A.G. 2000 SPRL were not found.
The main activity of M.A.G. 2000 SPRL is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of M.A.G. 2000 SPRL is not available. You also can look at reviews of M.A.G. 2000 SPRL, open positions, location of M.A.G. 2000 SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.A.G. 2000 SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.A.G. 2000 SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.A.G. 2000 SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.A.G. 2000 SPRL, employees, financial statistics.