FUN AND RACE KARTING

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • FUN AND RACE KARTING
Private companiesFurniture and Fixtures • FUN AND RACE KARTING

Contactgegevens FUN AND RACE KARTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUN AND RACE KARTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUN AND RACE KARTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée des Ardennes 3A; 5330; Assesse (Maillen), België

Telefoon (phone): 0475 67 04 52; 081 40 32 10 (+32-0475 67 04 52; 081 40 32 10) 0475 67 04 52; 081 40 32 10 (+32-0475 67 04 52; 081 40 32 10)

Fax (fax): 081 40 32 10 (+32-081 40 32 10) 081 40 32 10 (+32-081 40 32 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUN AND RACE KARTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUN AND RACE KARTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUN AND RACE KARTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUN AND RACE KARTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUN AND RACE KARTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUN AND RACE KARTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUN AND RACE KARTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUN AND RACE KARTING
Products information FUN AND RACE KARTING

BTW identificatienummer (tax): BE07360260009
Ondernemingsnummer: 5336303710
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FUN AND RACE KARTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Karting and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUN AND RACE KARTING
(Get full report from official database of BE for FUN AND RACE KARTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUN AND RACE KARTING
Addition kinds of activities for FUN AND RACE KARTING

201509. Pluimvee worst, lunch vlees en andere pluimvee producten | Poultry sausage, luncheon meats, and other poultry products
286502. Cyclische organische grondstoffen | Cyclic organic crudes
302100. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
20330109. Tomatenpasta: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato paste: packaged in cans, jars, etc.
29110000. Petroleumraffinage | Petroleum refining
35520209. Looms, textielmachines | Looms, textile machinery
39520202. Dozen, schetsen en verf | Boxes, sketching and paint
51910403. zadelmakerij | Saddlery
87119902. Luchtvaart- en / of luchtvaarttechniek | Aviation and/or aeronautical engineering

Werken bij FUN AND RACE KARTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUN AND RACE KARTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUN AND RACE KARTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUN AND RACE KARTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant(e) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

  • Ervaren klusjesman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren klusjesman (M/V). Je zal instaan voor allerhande klussen in huizen, hotels, .... Functie: - Hulp bij afwerking gebouwen - Hulp bij plaatsen badkamers/meubilair - Schilderen - Gyproc steken - Vloer afbreken

  • Grondwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

  • zelstandige installateur / technieker van kachels (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: HESTIAFIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige medewerker / technieker voor het installeren en onderhouden van kachels en haarden voor 1 of meerdere dagen in de week

  • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

  • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van FUN AND RACE KARTING in sociale netwerken
Look for responds of FUN AND RACE KARTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUN AND RACE KARTING. Laat een reactie achter voor FUN AND RACE KARTING. FUN AND RACE KARTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUN AND RACE KARTING. Leave a respond for FUN AND RACE KARTING. FUN AND RACE KARTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUN AND RACE KARTING op de google maps. Adres en contacten FUN AND RACE KARTING
Location of FUN AND RACE KARTING on the google maps. Address and contacts of FUN AND RACE KARTING

Andere gerelateerde bedrijven als come FUN AND RACE KARTING FUN AND RACE KARTING: HOME BALMORAL | Maes Optiek BVBA | Tenhaaf P & Fils | MAISON L'ARBRE ? FEUILLES | GL-AMOUR

Other related companies as FUN AND RACE KARTING: HOME BALMORAL | Maes Optiek BVBA | Tenhaaf P & Fils | MAISON L'ARBRE ? FEUILLES | GL-AMOUR

FUN AND RACE KARTING is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FUN AND RACE KARTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07360260009. Het bedrijf FUN AND RACE KARTING bevindt zich op het adres: Chaussée des Ardennes 3A; 5330; Assesse (Maillen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 356,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Karting and accessories. Producten gemaakt in FUN AND RACE KARTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FUN AND RACE KARTING is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUN AND RACE KARTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUN AND RACE KARTING, openstaande posities, locatie van FUN AND RACE KARTING op de kaart.

FUN AND RACE KARTING is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FUN AND RACE KARTING, company assigned to the tax number BE07360260009. The company FUN AND RACE KARTING is located at the address: Chaussée des Ardennes 3A; 5330; Assesse (Maillen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 356,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Karting and accessories. Products created in FUN AND RACE KARTING were not found.
The main activity of FUN AND RACE KARTING is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FUN AND RACE KARTING is not available. You also can look at reviews of FUN AND RACE KARTING, open positions, location of FUN AND RACE KARTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUN AND RACE KARTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUN AND RACE KARTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUN AND RACE KARTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUN AND RACE KARTING, employees, financial statistics.