HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE
Private companiesFood Stores • HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE

Contactgegevens HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VALLEISTRAAT 159; 9402; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54332221 (+32-54332221) 54332221 (+32-54332221)

Fax (fax): +32 (63) 142-56-83 +32 (63) 142-56-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE
Products information HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE

BTW identificatienummer (tax): BE04249755859
Ondernemingsnummer: 6245697021
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons; Speciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE
(Get full report from official database of BE for HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE
Addition kinds of activities for HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE

16229901. Brugconstructie | Bridge construction
22590100. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
25410201. Kasten, behalve gekoeld: show, display, etc .: hout | Cabinets, except refrigerated: show, display, etc.: wood
30890400. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
35199900. Verbrandingsmotoren, nec, nec | Internal combustion engines, nec, nec
35590401. Chemische machines en uitrusting | Chemical machinery and equipment
36290103. Inverters, niet-roterende: elektrisch | Inverters, nonrotating: electrical
38250220. Pulse (signaal) generatoren | Pulse (signal) generators
67940100. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties

Werken bij HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE in sociale netwerken
Look for responds of HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE. Laat een reactie achter voor HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE. HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE. Leave a respond for HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE. HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE op de google maps. Adres en contacten HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE
Location of HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE on the google maps. Address and contacts of HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE: NEW PROMOTION | JEUN. SPORT. JAMIOULX | VERHAMME DIRK | OUD KWINTEN | De Klijteput

Other related companies as HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE: NEW PROMOTION | JEUN. SPORT. JAMIOULX | VERHAMME DIRK | OUD KWINTEN | De Klijteput

HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04249755859. Het bedrijf HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE bevindt zich op het adres: VALLEISTRAAT 159; 9402; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons; Speciaalzaken. Producten gemaakt in HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE, openstaande posities, locatie van HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE op de kaart.

HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE, company assigned to the tax number BE04249755859. The company HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE is located at the address: VALLEISTRAAT 159; 9402; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons; Speciaalzaken. Products created in HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE were not found.
The main activity of HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE is not available. You also can look at reviews of HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE, open positions, location of HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIRSTYLE ANNIE EN ALAIN HAUTE COIFFURE, employees, financial statistics.