SALON YVONNE

Contactgegevens SALON YVONNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALON YVONNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALON YVONNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUREN 17A; 4790; BURG-REULAND, België

Telefoon (phone): 80329425 (+32-80329425) 80329425 (+32-80329425)

Fax (fax): +32 (65) 508-46-70 +32 (65) 508-46-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALON YVONNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALON YVONNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALON YVONNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALON YVONNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALON YVONNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALON YVONNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALON YVONNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALON YVONNE
Products information SALON YVONNE

BTW identificatienummer (tax): BE04357696533
Ondernemingsnummer: 3858642578
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in SALON YVONNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALON YVONNE
(Get full report from official database of BE for SALON YVONNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALON YVONNE
Addition kinds of activities for SALON YVONNE

20750000. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
22210908. Typewriter lintdoek, kunstmatige vezel | Typewriter ribbon cloth, manmade fiber
24490201. Vaten: hout, gecoördineerd | Barrels: wood, coopered
34420201. Jaloezieën, metaal | Jalousies, metal
38610307. Lichte meters, camera | Light meters, camera
47850200. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
51130305. Fiber blikjes en drums | Fiber cans and drums
54619908. zoute krakelingen | Pretzels
57340102. Printers en plotters: computers | Printers and plotters: computers

Werken bij SALON YVONNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALON YVONNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALON YVONNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALON YVONNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Nefrologie (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een ziekenhuis waar je tewerkgesteld zal worden op de dienst nefrologie. Je komt er in aanraking met allerlei patiënten met nierklachten, en jouw takenpakket zal zijn: - dialyse uitvoeren - correcte rapportage aan de arts - toestand van de patiënt opvolgen en controleren - problemen met het dialysetoestel signaleren en doorgeven  - vlotte interdisciplinaire samenwerking - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Onthaal- en administratieve medewerker Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een onthaal- en administratieve medewerker (m/v) voor een bedrijf gevestigd in Diegem. Het betreft een uitzendopdracht met optie vast. De Onthaal en Administratieve Medewerker maakt deel uit van het office team en rapporteert aan de Human Resource Manager. Je bent verantwoordelijk voor zowel het onthaal als administratieve ondersteunende taken. Omschrijving van het takenpakket: - Klantvriendelijkheid uitstralen binnen de organisatie; - Het eerste aanspreekpunt voor externen. Deze taak omvat het telefonische en persoonlijke onthaal in het Nederlands, Frans en Engels - Professioneel beantwoorden van telefonische oproepen, proactief overnemen van telefoonlijnen van collega's. - Klantgerichte en professionele ontvangst van elke bezoeker naargelang de situatie (klant, leverancier, prospect of juridische instanties). - Houdt permanent toezicht op de orde en netheid op de parkings, in de cosy area, de onthaalruimtes, vergaderzalen, directiekantoor, sanitaire ruimtes (met de ondersteuning van de externe schoonmaakploeg die door de operations assistant wordt aangestuurd). Meldingen aan de gemeente: defecte straatlampen, sluikstorten, etc. - Werkt enthousiast mee aan de safety cultuur van het bedrijf en straalt dit uit. Verantwoordelijk voor een reeks administratieve en praktische taken: - In- en uitgaande post en pakketten. - Assistentie voor het wagenpark. - Voorbereiding van Purchase Orders. - Logistiek beheer van consumables. - Beheer en onderhoud van kantoorapparatuur op alle sites. - Behandeling van de post en de koerierdiensten. - Agendabeheer meetings en vergaderzalen. - Reservatie transport, catering, hotel. - Klassement. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-MICHIELS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Bijverdienste student - chauffeur rijbewijs B (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor Hello Fresh Kluisbergen zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B die maaltijdboxen met recepten/ingrediënten leveren aan huis. Ritten zijn van zaterdag tem woensdag. We zoeken zowel mensen die dit fulltime willen doen, als mensen die dit één of enkele dagen per week willen doen.

  • Winkelbediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

Zoek naar antwoorden van SALON YVONNE in sociale netwerken
Look for responds of SALON YVONNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALON YVONNE. Laat een reactie achter voor SALON YVONNE. SALON YVONNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALON YVONNE. Leave a respond for SALON YVONNE. SALON YVONNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALON YVONNE op de google maps. Adres en contacten SALON YVONNE
Location of SALON YVONNE on the google maps. Address and contacts of SALON YVONNE

Andere gerelateerde bedrijven als come SALON YVONNE SALON YVONNE: FLALPHA CLASSICAL CLEANING NV | UP 'T HOEKSJE | TEN ANKER | K. SMEYERS | ERINE

Other related companies as SALON YVONNE: FLALPHA CLASSICAL CLEANING NV | UP 'T HOEKSJE | TEN ANKER | K. SMEYERS | ERINE

SALON YVONNE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALON YVONNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04357696533. Het bedrijf SALON YVONNE bevindt zich op het adres: OUREN 17A; 4790; BURG-REULAND. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 143,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in SALON YVONNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALON YVONNE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALON YVONNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALON YVONNE, openstaande posities, locatie van SALON YVONNE op de kaart.

SALON YVONNE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALON YVONNE, company assigned to the tax number BE04357696533. The company SALON YVONNE is located at the address: OUREN 17A; 4790; BURG-REULAND. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 143,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in SALON YVONNE were not found.
The main activity of SALON YVONNE is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SALON YVONNE is not available. You also can look at reviews of SALON YVONNE, open positions, location of SALON YVONNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALON YVONNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALON YVONNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALON YVONNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALON YVONNE, employees, financial statistics.