SABINE TAILLIEU

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • SABINE TAILLIEU

Contactgegevens SABINE TAILLIEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SABINE TAILLIEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

SABINE TAILLIEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERSTRAAT 27; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 57467843 (+32-57467843) 57467843 (+32-57467843)

Fax (fax): +32 (19) 294-94-91 +32 (19) 294-94-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SABINE TAILLIEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SABINE TAILLIEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SABINE TAILLIEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SABINE TAILLIEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SABINE TAILLIEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SABINE TAILLIEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SABINE TAILLIEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SABINE TAILLIEU
Products information SABINE TAILLIEU

BTW identificatienummer (tax): BE09624542236
Ondernemingsnummer: 4247558593
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in SABINE TAILLIEU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SABINE TAILLIEU
(Get full report from official database of BE for SABINE TAILLIEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor SABINE TAILLIEU
Addition kinds of activities for SABINE TAILLIEU

01810302. Zaden, bloem: groei van | Seeds, flower: growing of
10610401. Scheelite mijnbouw | Scheelite mining
14119906. Quartziet, afmeting-quarrying | Quartzite, dimension-quarrying
23110301. Brandweerlieden: gemaakt van aangekochte materialen | Firemen's uniforms: made from purchased materials
23539910. Panama hoeden | Panama hats
24999911. Oars en peddels, hout | Oars and paddles, wood
28510301. Stopverf | Putty
36999911. Pulseversterkers | Pulse amplifiers
39939901. Reclame kunstwerk | Advertising artwork
73899925. Slijpen, precisie: commercieel of industrieel | Grinding, precision: commercial or industrial

Werken bij SABINE TAILLIEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SABINE TAILLIEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SABINE TAILLIEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SABINE TAILLIEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende personeelsdienst tijdelijk (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Personeelsadministratie Loonverwerking Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie en subsidies Schadegevallen verwerken

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Oostakker/Lochristi! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: VAN OSTA SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en/of strijken bij particuliere klanten thuis in de omgeving Nevele.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Vaste Job

    De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • VERKOOPSTER (m/v) (KANNE)

    Regio: KANNE

    Bedrijf: SMETS

    Type: Flexijob

    Verkoopster (m/v) op zondag in een bakkerij. Klanten helpen, bestellingen opschrijven. Van 7.00 tot max 14.30. 2 zondagen werken 1 zondag vrij. Goed kunnen behelpen in het frans. Indien mogelijk flexi job, maar is geen vereisten.

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van SABINE TAILLIEU in sociale netwerken
Look for responds of SABINE TAILLIEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor SABINE TAILLIEU. Laat een reactie achter voor SABINE TAILLIEU. SABINE TAILLIEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SABINE TAILLIEU. Leave a respond for SABINE TAILLIEU. SABINE TAILLIEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SABINE TAILLIEU op de google maps. Adres en contacten SABINE TAILLIEU
Location of SABINE TAILLIEU on the google maps. Address and contacts of SABINE TAILLIEU

Andere gerelateerde bedrijven als come SABINE TAILLIEU SABINE TAILLIEU: AU PETIT COMPAGNON SPRL | EMIEL DELOMBAERDE | MICHEL FRANCOIS | FREDDY JANSSENS | PETER JANSSEN

Other related companies as SABINE TAILLIEU: AU PETIT COMPAGNON SPRL | EMIEL DELOMBAERDE | MICHEL FRANCOIS | FREDDY JANSSENS | PETER JANSSEN

SABINE TAILLIEU is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SABINE TAILLIEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09624542236. Het bedrijf SABINE TAILLIEU bevindt zich op het adres: WATERSTRAAT 27; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 252,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in SABINE TAILLIEU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SABINE TAILLIEU is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SABINE TAILLIEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SABINE TAILLIEU, openstaande posities, locatie van SABINE TAILLIEU op de kaart.

SABINE TAILLIEU is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is SABINE TAILLIEU, company assigned to the tax number BE09624542236. The company SABINE TAILLIEU is located at the address: WATERSTRAAT 27; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 252,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in SABINE TAILLIEU were not found.
The main activity of SABINE TAILLIEU is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SABINE TAILLIEU is not available. You also can look at reviews of SABINE TAILLIEU, open positions, location of SABINE TAILLIEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SABINE TAILLIEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SABINE TAILLIEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SABINE TAILLIEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SABINE TAILLIEU, employees, financial statistics.