REGINE

Contactgegevens REGINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REGINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

REGINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTRAAT 50; 8930; MENEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 56514632 (+32-56514632) 56514632 (+32-56514632)

Fax (fax): +32 (53) 474-43-44 +32 (53) 474-43-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REGINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REGINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REGINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REGINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REGINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REGINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REGINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REGINE
Products information REGINE

BTW identificatienummer (tax): BE07849426269
Ondernemingsnummer: 7984283447
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in REGINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REGINE
(Get full report from official database of BE for REGINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor REGINE
Addition kinds of activities for REGINE

0212. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
592101. Wijn en bier | Wine and beer
23539906. Hoeden: doek, stro en vilt | Hats: cloth, straw, and felt
30530106. Olie afdichtingen, leer | Oil seals, leather
30699909. Liner strips, rubber | Liner strips, rubber
38250204. Bruggen: kelvin, wheatstone, vacuümbuis, megohm, etc. | Bridges: kelvin, wheatstone, vacuum tube, megohm, etc.
56990102. uniformen | Uniforms
78220101. Filmuitwisseling, voor televisie: film | Film exchange, for television: motion picture
97119904. Marine Corps | Marine corps

Werken bij REGINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REGINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REGINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REGINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als elektrieker.

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

    Regio: HOEVENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten Horeca (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met onze klant gelegen te diepenbeek zijn we opzoek naar enthousiaste studenten voor in de bediening. Samen met je team sta je in voor de bediening binnen de brasserie. Je neemt bestellingen op en zorgt dat deze tijdig geserveerd worden. Je bezorgt de klanten een aangename ervaring met jouw glimlach en het nodige enthousiasme.

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

Zoek naar antwoorden van REGINE in sociale netwerken
Look for responds of REGINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor REGINE. Laat een reactie achter voor REGINE. REGINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REGINE. Leave a respond for REGINE. REGINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REGINE op de google maps. Adres en contacten REGINE
Location of REGINE on the google maps. Address and contacts of REGINE

Andere gerelateerde bedrijven als come REGINE REGINE: Schrijvers Dirk BVBA | Automation Systems International NV | CENTRE COORDONN? ENFANCE | ROGER T'SEYEN | RALPH CAPPEL

Other related companies as REGINE: Schrijvers Dirk BVBA | Automation Systems International NV | CENTRE COORDONN? ENFANCE | ROGER T'SEYEN | RALPH CAPPEL

REGINE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REGINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07849426269. Het bedrijf REGINE bevindt zich op het adres: BRUGGESTRAAT 50; 8930; MENEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 364,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in REGINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REGINE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REGINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REGINE, openstaande posities, locatie van REGINE op de kaart.

REGINE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is REGINE, company assigned to the tax number BE07849426269. The company REGINE is located at the address: BRUGGESTRAAT 50; 8930; MENEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 364,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in REGINE were not found.
The main activity of REGINE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of REGINE is not available. You also can look at reviews of REGINE, open positions, location of REGINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REGINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REGINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REGINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REGINE, employees, financial statistics.