PANACHE COIFFURE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • PANACHE COIFFURE

Contactgegevens PANACHE COIFFURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PANACHE COIFFURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PANACHE COIFFURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DELCOUR 19; 5520; ONHAYE (GROOT), België

Telefoon (phone): 82689337 (+32-82689337) 82689337 (+32-82689337)

Fax (fax): +32 (53) 563-77-37 +32 (53) 563-77-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PANACHE COIFFURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PANACHE COIFFURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PANACHE COIFFURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PANACHE COIFFURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PANACHE COIFFURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PANACHE COIFFURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PANACHE COIFFURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PANACHE COIFFURE
Products information PANACHE COIFFURE

BTW identificatienummer (tax): BE01730590820
Ondernemingsnummer: 1841278076
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in PANACHE COIFFURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PANACHE COIFFURE
(Get full report from official database of BE for PANACHE COIFFURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PANACHE COIFFURE
Addition kinds of activities for PANACHE COIFFURE

25190102. Grasmateriaal, behalve hout, metaal, steen of beton | Lawn furniture, except wood, metal, stone, or concrete
32290804. Stationery's glaswerk: inkwells, clip cups, enz. | Stationers' glassware: inkwells, clip cups, etc.
34430202. Luchtverwarmers, niet-roterende: plaat type | Air preheaters, nonrotating: plate type
39991100. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
62110301. Minerale leasing dealers | Mineral leasing dealers
79990103. Tennis professional | Tennis professional

Werken bij PANACHE COIFFURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PANACHE COIFFURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PANACHE COIFFURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PANACHE COIFFURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

  • vrachtwagenmechanieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een vrachtwagenmechanieker 

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 20u/week in 1 of 2 gezinnen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

Zoek naar antwoorden van PANACHE COIFFURE in sociale netwerken
Look for responds of PANACHE COIFFURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PANACHE COIFFURE. Laat een reactie achter voor PANACHE COIFFURE. PANACHE COIFFURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PANACHE COIFFURE. Leave a respond for PANACHE COIFFURE. PANACHE COIFFURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PANACHE COIFFURE op de google maps. Adres en contacten PANACHE COIFFURE
Location of PANACHE COIFFURE on the google maps. Address and contacts of PANACHE COIFFURE

Andere gerelateerde bedrijven als come PANACHE COIFFURE PANACHE COIFFURE: REDCORP | Renault Waterloo Gare SA | JOZEF BURRICK NV | HABEX | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as PANACHE COIFFURE: REDCORP | Renault Waterloo Gare SA | JOZEF BURRICK NV | HABEX | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

PANACHE COIFFURE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PANACHE COIFFURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01730590820. Het bedrijf PANACHE COIFFURE bevindt zich op het adres: RUE DELCOUR 19; 5520; ONHAYE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in PANACHE COIFFURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PANACHE COIFFURE is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PANACHE COIFFURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PANACHE COIFFURE, openstaande posities, locatie van PANACHE COIFFURE op de kaart.

PANACHE COIFFURE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PANACHE COIFFURE, company assigned to the tax number BE01730590820. The company PANACHE COIFFURE is located at the address: RUE DELCOUR 19; 5520; ONHAYE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in PANACHE COIFFURE were not found.
The main activity of PANACHE COIFFURE is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PANACHE COIFFURE is not available. You also can look at reviews of PANACHE COIFFURE, open positions, location of PANACHE COIFFURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PANACHE COIFFURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PANACHE COIFFURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PANACHE COIFFURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PANACHE COIFFURE, employees, financial statistics.