ODETTE DETHIER

Contactgegevens ODETTE DETHIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ODETTE DETHIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ODETTE DETHIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE TIRLEMONT 224; 4520; WANZE, België

Telefoon (phone): 85212817 (+32-85212817) 85212817 (+32-85212817)

Fax (fax): +32 (87) 385-32-62 +32 (87) 385-32-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ODETTE DETHIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ODETTE DETHIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ODETTE DETHIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ODETTE DETHIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ODETTE DETHIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ODETTE DETHIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ODETTE DETHIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ODETTE DETHIER
Products information ODETTE DETHIER

BTW identificatienummer (tax): BE06002075195
Ondernemingsnummer: 5761199951
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 410,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ODETTE DETHIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ODETTE DETHIER
(Get full report from official database of BE for ODETTE DETHIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ODETTE DETHIER
Addition kinds of activities for ODETTE DETHIER

5012. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
331601. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
351902. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
799600. Pretparken | Amusement parks
10990202. Rutheniumertsmijnbouw | Ruthenium ore mining
34430701. baffles | Baffles
37149910. Winter fronts, motorvoertuig | Winter fronts, motor vehicle
51120403. Mimeograaf papier | Mimeograph paper
51530100. Grains | Grains

Werken bij ODETTE DETHIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ODETTE DETHIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ODETTE DETHIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ODETTE DETHIER. Looking for open vacancies in other companies

  • ERVAREN ELEKTRICIEN DOMOTICA --> REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRICIEN bij onze klant zullen jou taken bestaan uit : · Je staat in voor het aanleggen van de elektrische installatie in grote woningen en villas. · Installatie van kabelgoten. · Kappen en slijpen van inbouwdozen, sleuven voor bekabelingen. · Trekken en aansluiten van bekabelingen. · Plaatsen en aansluiten van verlichting, stopcontacten, enz. · Plaatsen en aansluiten van zekeringskasten. · Het installeren van onderdelen van domotica-systemen (lichtsturing, luidsprekers, enz) · Interventies aan elektrische installaties. · Je bent van begin tot einde betrokken tijden het project.

  • horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Lijnoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lijnoperator sta jij in voor : Het klaarzetten van de lijn Het ombouwen van de lijn (banden verstellen) Het instellen van de robot op het juiste programma  Het opvolgen van de lijn en de kwaliteit

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van ODETTE DETHIER in sociale netwerken
Look for responds of ODETTE DETHIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ODETTE DETHIER. Laat een reactie achter voor ODETTE DETHIER. ODETTE DETHIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ODETTE DETHIER. Leave a respond for ODETTE DETHIER. ODETTE DETHIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ODETTE DETHIER op de google maps. Adres en contacten ODETTE DETHIER
Location of ODETTE DETHIER on the google maps. Address and contacts of ODETTE DETHIER

Andere gerelateerde bedrijven als come ODETTE DETHIER ODETTE DETHIER: JEAN GANDIBLEUX | Reverco & Partners BVBA | CALLENS FRANK | E.A.S. | PAPETERIES DE NAMUR SA

Other related companies as ODETTE DETHIER: JEAN GANDIBLEUX | Reverco & Partners BVBA | CALLENS FRANK | E.A.S. | PAPETERIES DE NAMUR SA

ODETTE DETHIER is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ODETTE DETHIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06002075195. Het bedrijf ODETTE DETHIER bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE TIRLEMONT 224; 4520; WANZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 410,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in ODETTE DETHIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ODETTE DETHIER is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ODETTE DETHIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ODETTE DETHIER, openstaande posities, locatie van ODETTE DETHIER op de kaart.

ODETTE DETHIER is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ODETTE DETHIER, company assigned to the tax number BE06002075195. The company ODETTE DETHIER is located at the address: CHAUSS?E DE TIRLEMONT 224; 4520; WANZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 410,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in ODETTE DETHIER were not found.
The main activity of ODETTE DETHIER is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ODETTE DETHIER is not available. You also can look at reviews of ODETTE DETHIER, open positions, location of ODETTE DETHIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ODETTE DETHIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ODETTE DETHIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ODETTE DETHIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ODETTE DETHIER, employees, financial statistics.