NATHALIE SCHOUTEN

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • NATHALIE SCHOUTEN

Contactgegevens NATHALIE SCHOUTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATHALIE SCHOUTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATHALIE SCHOUTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BETONWEG 61; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE, België

Telefoon (phone): 11633155 (+32-11633155) 11633155 (+32-11633155)

Fax (fax): +32 (86) 696-78-55 +32 (86) 696-78-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATHALIE SCHOUTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATHALIE SCHOUTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATHALIE SCHOUTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATHALIE SCHOUTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATHALIE SCHOUTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATHALIE SCHOUTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATHALIE SCHOUTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATHALIE SCHOUTEN
Products information NATHALIE SCHOUTEN

BTW identificatienummer (tax): BE05359100341
Ondernemingsnummer: 4453552246
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 469,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in NATHALIE SCHOUTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATHALIE SCHOUTEN
(Get full report from official database of BE for NATHALIE SCHOUTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATHALIE SCHOUTEN
Addition kinds of activities for NATHALIE SCHOUTEN

679400. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
22579902. Jersey doek | Jersey cloth
25420201. Bar armaturen, behalve hout | Bar fixtures, except wood
26210606. Papeteries | Papeteries
32810204. Urnen, gesneden steen | Urns, cut stone

Werken bij NATHALIE SCHOUTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATHALIE SCHOUTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATHALIE SCHOUTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATHALIE SCHOUTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (M/V) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Bocholt, zijn we op zoek naar enkele productiemedewerkers. - Maken van deeg - Productielijnen bevoorraden Werken in 3 ploegensysteem op oproepbasis. U kan zelf aangeven in welke ploegen u wil werken.

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Galmaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van NATHALIE SCHOUTEN in sociale netwerken
Look for responds of NATHALIE SCHOUTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATHALIE SCHOUTEN. Laat een reactie achter voor NATHALIE SCHOUTEN. NATHALIE SCHOUTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATHALIE SCHOUTEN. Leave a respond for NATHALIE SCHOUTEN. NATHALIE SCHOUTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATHALIE SCHOUTEN op de google maps. Adres en contacten NATHALIE SCHOUTEN
Location of NATHALIE SCHOUTEN on the google maps. Address and contacts of NATHALIE SCHOUTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come NATHALIE SCHOUTEN NATHALIE SCHOUTEN: FLTERUMO EUROPE NV | Oyaert P | Hof Ter Engelen | BODY BUREAU | Becky's sprl

Other related companies as NATHALIE SCHOUTEN: FLTERUMO EUROPE NV | Oyaert P | Hof Ter Engelen | BODY BUREAU | Becky's sprl

NATHALIE SCHOUTEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATHALIE SCHOUTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05359100341. Het bedrijf NATHALIE SCHOUTEN bevindt zich op het adres: BETONWEG 61; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 469,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in NATHALIE SCHOUTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NATHALIE SCHOUTEN is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATHALIE SCHOUTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATHALIE SCHOUTEN, openstaande posities, locatie van NATHALIE SCHOUTEN op de kaart.

NATHALIE SCHOUTEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATHALIE SCHOUTEN, company assigned to the tax number BE05359100341. The company NATHALIE SCHOUTEN is located at the address: BETONWEG 61; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 469,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in NATHALIE SCHOUTEN were not found.
The main activity of NATHALIE SCHOUTEN is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NATHALIE SCHOUTEN is not available. You also can look at reviews of NATHALIE SCHOUTEN, open positions, location of NATHALIE SCHOUTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATHALIE SCHOUTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATHALIE SCHOUTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATHALIE SCHOUTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATHALIE SCHOUTEN, employees, financial statistics.