NADINE COLIN

Contactgegevens NADINE COLIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NADINE COLIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NADINE COLIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRANDE PIERR?RE 22; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71741493 (+32-71741493) 71741493 (+32-71741493)

Fax (fax): +32 (69) 929-32-78 +32 (69) 929-32-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NADINE COLIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NADINE COLIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NADINE COLIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NADINE COLIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NADINE COLIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NADINE COLIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NADINE COLIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NADINE COLIN
Products information NADINE COLIN

BTW identificatienummer (tax): BE05292633056
Ondernemingsnummer: 4068481445
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 281,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in NADINE COLIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NADINE COLIN
(Get full report from official database of BE for NADINE COLIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NADINE COLIN
Addition kinds of activities for NADINE COLIN

6163. Lening makelaars | Loan brokers
282300. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
734900. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
24310700. Buiten- en sierhoutwerk en afwerking | Exterior and ornamental woodwork and trim
31610101. Hoed dozen | Hat boxes
36219907. Timing motoren, synchroon, elektrisch | Timing motors, synchronous, electric
49539904. Afval van medische afvalstoffen | Medical waste disposal
50840406. Rebuilding en verkoop van olie veld gereedschap gewrichten | Rebuilding and sale of oil field tool joints
62110301. Minerale leasing dealers | Mineral leasing dealers

Werken bij NADINE COLIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NADINE COLIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NADINE COLIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NADINE COLIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • SAP BC Consultant (SAP System Engineer) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: EXERTUM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als SAP BC Consultant is het volledige SAP applicatiebeheer van diverse klanten in uw handen. U verzekert de continue beschikbaarheid van de SAP systemen en zorgt voor een beperkte uitval van het systeem tijdens installaties, upgrades en andere SAP gebonden activiteiten. Vanuit de helpdesk zijn uw kernactiviteiten tav de klant : Het beheer van de SAP omgeving (DEV, QAS, Sandbox en Production) Installatie en onderhoud van de SAP systemen Dagelijkse controle van de SAP systemen Configuratie en opvolging van het Transport Systeem (TSM) Incident/problem management – integratie van andere ITIL processen Verifiëren van servers en netwerk poorten Health Checks, tunings, upgrades and audits Voorbereiding van SAP rapporten Configuraties en tests System Copies en refreshes Beheer van backups Technische support bij diverse SAP implementatieprojecten Gebruik van SAP Solution Manager (CCMS monitoring, EWA, E2E, Wily) Implementatie van autorisaties en systeembeveiliging (toegangsbeveiliging, bevoegdheden) Systeembeheer op afstand

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: AMEEL, JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

  • Polyvalente Operator 3 ploegen - VAST CONTRACT - 18,5/uur ! (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO gaat momenteel op zoek naar een gemotiveerde operator 3ploegen voor een stabiel bedrijf te Zwevegem. Samen met het team sta je in voor correct bedienen van de machines. Dit houdt oa in het bevoorraden van de machine met materiaal, kwaliteitscontrole, ...

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van NADINE COLIN in sociale netwerken
Look for responds of NADINE COLIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NADINE COLIN. Laat een reactie achter voor NADINE COLIN. NADINE COLIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NADINE COLIN. Leave a respond for NADINE COLIN. NADINE COLIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NADINE COLIN op de google maps. Adres en contacten NADINE COLIN
Location of NADINE COLIN on the google maps. Address and contacts of NADINE COLIN

Andere gerelateerde bedrijven als come NADINE COLIN NADINE COLIN: SLAGERIJ LUDO & SYLVIE | Landmetersbureel Dekrem BVBA | Adifa Technique SA | M. BOCCART | S. EECKMAN

Other related companies as NADINE COLIN: SLAGERIJ LUDO & SYLVIE | Landmetersbureel Dekrem BVBA | Adifa Technique SA | M. BOCCART | S. EECKMAN

NADINE COLIN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NADINE COLIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05292633056. Het bedrijf NADINE COLIN bevindt zich op het adres: RUE GRANDE PIERR?RE 22; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 281,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in NADINE COLIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NADINE COLIN is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NADINE COLIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NADINE COLIN, openstaande posities, locatie van NADINE COLIN op de kaart.

NADINE COLIN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is NADINE COLIN, company assigned to the tax number BE05292633056. The company NADINE COLIN is located at the address: RUE GRANDE PIERR?RE 22; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 281,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in NADINE COLIN were not found.
The main activity of NADINE COLIN is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NADINE COLIN is not available. You also can look at reviews of NADINE COLIN, open positions, location of NADINE COLIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NADINE COLIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NADINE COLIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NADINE COLIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NADINE COLIN, employees, financial statistics.