LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS
Private companiesTextile Mill Products • LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS

Contactgegevens LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE HORNES 2; 6040; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71346494 (+32-71346494) 71346494 (+32-71346494)

Fax (fax): +32 (60) 319-81-74 +32 (60) 319-81-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS
Products information LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS

BTW identificatienummer (tax): BE02322479248
Ondernemingsnummer: 2629821777
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS
(Get full report from official database of BE for LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS
Addition kinds of activities for LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS

25179900. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets, nec
25999900. Meubels en armaturen, nec, nec | Furniture and fixtures, nec, nec
37990202. Electrocars, voor het vervoeren van golfers | Electrocars, for transporting golfers
38290000. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
80629904. Ziekenhuis, medische school affiliatie | Hospital, medical school affiliation

Werken bij LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

  • Floor Manager 30u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Meestergast productie afdeling - metaal (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een meestergast voor onze slitterafdeling waar de rollen staalband op maat gesneden worden. je bent de contactpersoon tussen atelierleiding en het uitvoerend personeel, waarbij je instaat voor de algemene organisatie op de werkvloer veiligheid, milieu, orde en netheid vallen onder uw bevoegdheid je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen op vlak van productie en kwaliteit je staat in voor het aansturen van het personeel en de opvolging van nieuwelingen waar nodig spring je bij in de productiewerkzaamheden.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

Zoek naar antwoorden van LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS in sociale netwerken
Look for responds of LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS. Laat een reactie achter voor LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS. LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS. Leave a respond for LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS. LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS op de google maps. Adres en contacten LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS
Location of LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS on the google maps. Address and contacts of LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS: COIFFURE RITA | Belparts | PATRICIA DUPREZ | Smets Jeroen | THIERRY SOUPART

Other related companies as LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS: COIFFURE RITA | Belparts | PATRICIA DUPREZ | Smets Jeroen | THIERRY SOUPART

LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02322479248. Het bedrijf LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS bevindt zich op het adres: RUE DE HORNES 2; 6040; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 180,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS, openstaande posities, locatie van LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS op de kaart.

LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS, company assigned to the tax number BE02322479248. The company LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS is located at the address: RUE DE HORNES 2; 6040; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 180,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS were not found.
The main activity of LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS is not available. You also can look at reviews of LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS, open positions, location of LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES ARTISANS COIFFEURS ET BARBIERS, employees, financial statistics.