LELIANE MASSON

Contactgegevens LELIANE MASSON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LELIANE MASSON: address, phone, fax, email, website, opening hours

LELIANE MASSON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 10; 8690; ALVERINGEM, België

Telefoon (phone): 58288616 (+32-58288616) 58288616 (+32-58288616)

Fax (fax): +32 (56) 279-35-26 +32 (56) 279-35-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LELIANE MASSON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LELIANE MASSON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LELIANE MASSON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LELIANE MASSON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LELIANE MASSON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LELIANE MASSON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LELIANE MASSON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LELIANE MASSON
Products information LELIANE MASSON

BTW identificatienummer (tax): BE02484527587
Ondernemingsnummer: 2824829101
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in LELIANE MASSON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LELIANE MASSON
(Get full report from official database of BE for LELIANE MASSON)

Aanvulling soorten activiteiten voor LELIANE MASSON
Addition kinds of activities for LELIANE MASSON

284301. Oliën en vetten | Oils and greases
23260101. Medische en ziekenhuisuniformen, mannen | Medical and hospital uniforms, men's
34969911. Lampen, draad | Lamp frames, wire
35560213. Sifters, eten | Sifters, food
35790000. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
39539902. Irons, markering of branding | Irons, marking or branding
42129901. Bagageoverdracht | Baggage transfer
47890100. Last laad- en losdiensten | Cargo loading and unloading services
63519900. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec

Werken bij LELIANE MASSON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LELIANE MASSON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LELIANE MASSON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LELIANE MASSON. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

  • Drie halfautomaatlassers en één aluminiumlasser gezocht! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industrieel bedrijf in Erembodegem, zijn wij op zoek naar verschillende lassers In totaal zoeken wij drie halfautomaat lassers en één aluminiumlasser. Je komt terecht in een groeiend bedrijf

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Process Engineer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

Zoek naar antwoorden van LELIANE MASSON in sociale netwerken
Look for responds of LELIANE MASSON in social networks

Lees alle opmerkingen voor LELIANE MASSON. Laat een reactie achter voor LELIANE MASSON. LELIANE MASSON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LELIANE MASSON. Leave a respond for LELIANE MASSON. LELIANE MASSON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LELIANE MASSON op de google maps. Adres en contacten LELIANE MASSON
Location of LELIANE MASSON on the google maps. Address and contacts of LELIANE MASSON

Andere gerelateerde bedrijven als come LELIANE MASSON LELIANE MASSON: GEENS-GEUDENS | OMER VANCOPPENOLLE | FE. LOBET | VANDER ZIJPEN | COIFFURE HILDA

Other related companies as LELIANE MASSON: GEENS-GEUDENS | OMER VANCOPPENOLLE | FE. LOBET | VANDER ZIJPEN | COIFFURE HILDA

LELIANE MASSON is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LELIANE MASSON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02484527587. Het bedrijf LELIANE MASSON bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 10; 8690; ALVERINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 738,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in LELIANE MASSON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LELIANE MASSON is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LELIANE MASSON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LELIANE MASSON, openstaande posities, locatie van LELIANE MASSON op de kaart.

LELIANE MASSON is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LELIANE MASSON, company assigned to the tax number BE02484527587. The company LELIANE MASSON is located at the address: KERKSTRAAT 10; 8690; ALVERINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 738,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in LELIANE MASSON were not found.
The main activity of LELIANE MASSON is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LELIANE MASSON is not available. You also can look at reviews of LELIANE MASSON, open positions, location of LELIANE MASSON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LELIANE MASSON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LELIANE MASSON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LELIANE MASSON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LELIANE MASSON, employees, financial statistics.