LAURENT BERNARD

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • LAURENT BERNARD

Contactgegevens LAURENT BERNARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAURENT BERNARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAURENT BERNARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD MAURICE LEMONIER 17; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25128557 (+32-25128557) 25128557 (+32-25128557)

Fax (fax): +32 (16) 788-21-65 +32 (16) 788-21-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAURENT BERNARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAURENT BERNARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAURENT BERNARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAURENT BERNARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAURENT BERNARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAURENT BERNARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAURENT BERNARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAURENT BERNARD
Products information LAURENT BERNARD

BTW identificatienummer (tax): BE08997497558
Ondernemingsnummer: 8908233642
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LAURENT BERNARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAURENT BERNARD
(Get full report from official database of BE for LAURENT BERNARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAURENT BERNARD
Addition kinds of activities for LAURENT BERNARD

209602. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
335504. Aluminium rail en structurele vormen | Aluminum rail and structural shapes
621102. Flotatiebedrijven | Flotation companies
35419909. Gereedschapsmachines, metalen snijden: exotisch (explosief, enz.) | Machine tools, metal cutting: exotic (explosive, etc.)
49119901. Distributie, elektrische stroom | Distribution, electric power
50630208. Ground fault interrupters | Ground fault interrupters

Werken bij LAURENT BERNARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAURENT BERNARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAURENT BERNARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAURENT BERNARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Werfleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Student schoonmaak herfstvakantie m/v (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de herfstvakantie zoeken wij een gemotiveerde student die graag in de schoonmaak wil werken!

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van LAURENT BERNARD in sociale netwerken
Look for responds of LAURENT BERNARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAURENT BERNARD. Laat een reactie achter voor LAURENT BERNARD. LAURENT BERNARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAURENT BERNARD. Leave a respond for LAURENT BERNARD. LAURENT BERNARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAURENT BERNARD op de google maps. Adres en contacten LAURENT BERNARD
Location of LAURENT BERNARD on the google maps. Address and contacts of LAURENT BERNARD

Andere gerelateerde bedrijven als come LAURENT BERNARD LAURENT BERNARD: GELDHOF JAN | LES MACRALLES | VRIJE BASISSCHOOL | DINA HERTENS | J.F. PIERRIN

Other related companies as LAURENT BERNARD: GELDHOF JAN | LES MACRALLES | VRIJE BASISSCHOOL | DINA HERTENS | J.F. PIERRIN

LAURENT BERNARD is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAURENT BERNARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08997497558. Het bedrijf LAURENT BERNARD bevindt zich op het adres: BOULEVARD MAURICE LEMONIER 17; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 774,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in LAURENT BERNARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAURENT BERNARD is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAURENT BERNARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAURENT BERNARD, openstaande posities, locatie van LAURENT BERNARD op de kaart.

LAURENT BERNARD is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAURENT BERNARD, company assigned to the tax number BE08997497558. The company LAURENT BERNARD is located at the address: BOULEVARD MAURICE LEMONIER 17; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 774,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in LAURENT BERNARD were not found.
The main activity of LAURENT BERNARD is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LAURENT BERNARD is not available. You also can look at reviews of LAURENT BERNARD, open positions, location of LAURENT BERNARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAURENT BERNARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAURENT BERNARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAURENT BERNARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAURENT BERNARD, employees, financial statistics.