KREATOS

Contactgegevens KREATOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KREATOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KREATOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE KEYSERLEI 58; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32251730 32251730

Fax (fax): +32 (15) 116-94-94 +32 (15) 116-94-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KREATOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KREATOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KREATOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KREATOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KREATOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KREATOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KREATOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KREATOS
Products information KREATOS

BTW identificatienummer (tax): BE02828399658
Ondernemingsnummer: 6899658203
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in KREATOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KREATOS
(Get full report from official database of BE for KREATOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KREATOS
Addition kinds of activities for KREATOS

0173. Boom noten | Tree nuts
17519900. Timmerwerk, nec | Carpentry work, nec
22419905. Handschoenen voering stoffen | Glove lining fabrics
23999907. Zuigelingen | Infant carriers
24310500. Trappen, trappen en relingen | Staircases, stairs and railings
67940102. Muziek royalties, blad en record | Music royalties, sheet and record
73499902. Schoonmaakdienst, industrieel of commercieel | Cleaning service, industrial or commercial

Werken bij KREATOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KREATOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KREATOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KREATOS. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER BIJ SAMSONITE - 2 PLOEGEN- ZEER HOOG LOON (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken we een orderpicker die snel beschikbaar is voor opstart. Je zal op verschillende afdelingen ingezet worden: Laden en lossen, orderpicking, verwerking leveringen... Functie in 2 ploegen (6u-14u-22u) + HOOG LOON 14.84€ basis / uur!!!!

  • Schrijnwerker Interieur (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we opzoek naar een schrijnwerker met ervaring in het bedien van CNC schaafmachines.

  • Assistent verantwoordelijke eindcontrole (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare is op zoek naar een assisten verantwoordelijke voor de eindcontrole. Als rechterhand van de verantwoordelijke ondersteun je mee jouw collega's bij het controleren en testen van de bussen die afgeleverd worden door productie. Je zorgt ervoor dat de juiste software aanwezig is en kijkt deze na op fouten, indien nodig wis je de fouten in de verschillende systemen (oa verwarming, airco, enz.). Je controleert de aanwezige laadsystemen van de hoogspanningsbatterijen (dit omvat zowel snel - als traag laadsystemen). Kortom, je ziet erop toe dat er op alle aspecten kwaliteitsvol werk geleverd wordt zodoende een degelijk eindproduct af te leveren. Je bent mee verantwoordelijk voor een goede planning en organisatie van de werkzaamheden in de afdeling. Je neemt eveneens een aantal administratieve taken voor jouw rekening. Bij afwezigheid van de verantwoordelijke neem je zijn taken over.

  • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

  • Student bijrijder - Sint-Niklaas (bijverdienste gedurende het schooljaar) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het jaar één volledige dag per week willen werken als vaste bijverdienste. Dit betekent dat je dus minstens één lesvrije dag hebt gedurende het schooljaar. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.). Wij bieden een interessante, wekelijks terugkerende, bijverdienste aan met mooie verloning.

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

     Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

Zoek naar antwoorden van KREATOS in sociale netwerken
Look for responds of KREATOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KREATOS. Laat een reactie achter voor KREATOS. KREATOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KREATOS. Leave a respond for KREATOS. KREATOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KREATOS op de google maps. Adres en contacten KREATOS
Location of KREATOS on the google maps. Address and contacts of KREATOS

Andere gerelateerde bedrijven als come KREATOS KREATOS: Dekoratie Hugo Verbeeck BVBA | BACOB | DALI | D. DE DECKER | WILLY PORTERS

Other related companies as KREATOS: Dekoratie Hugo Verbeeck BVBA | BACOB | DALI | D. DE DECKER | WILLY PORTERS

KREATOS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KREATOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02828399658. Het bedrijf KREATOS bevindt zich op het adres: DE KEYSERLEI 58; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 633,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in KREATOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KREATOS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KREATOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KREATOS, openstaande posities, locatie van KREATOS op de kaart.

KREATOS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is KREATOS, company assigned to the tax number BE02828399658. The company KREATOS is located at the address: DE KEYSERLEI 58; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 633,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in KREATOS were not found.
The main activity of KREATOS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KREATOS is not available. You also can look at reviews of KREATOS, open positions, location of KREATOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KREATOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KREATOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KREATOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KREATOS, employees, financial statistics.