KAPSALON TASSIA

Contactgegevens KAPSALON TASSIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAPSALON TASSIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAPSALON TASSIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 109; 2150; BORSBEEK, België

Telefoon (phone): 33214141 (+32-33214141) 33214141 (+32-33214141)

Fax (fax): +32 (87) 751-13-19 +32 (87) 751-13-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAPSALON TASSIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAPSALON TASSIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAPSALON TASSIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAPSALON TASSIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAPSALON TASSIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAPSALON TASSIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAPSALON TASSIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAPSALON TASSIA
Products information KAPSALON TASSIA

BTW identificatienummer (tax): BE04723541259
Ondernemingsnummer: 9027709960
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in KAPSALON TASSIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAPSALON TASSIA
(Get full report from official database of BE for KAPSALON TASSIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAPSALON TASSIA
Addition kinds of activities for KAPSALON TASSIA

24260301. Gun voorraad, hout | Gun stocks, wood
34330202. Radiatoren, behalve elektrisch | Radiators, except electric
39490601. Huidduikapparatuur, scuba-type | Skin diving equipment, scuba type
50210303. matrassen | Mattresses
50990102. Vuurwapens, behalve sportieve | Firearms, except sporting
79229902. Concert management service | Concert management service

Werken bij KAPSALON TASSIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAPSALON TASSIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAPSALON TASSIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAPSALON TASSIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Roaming Coordinator Telenet - tijdelijke opdracht (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling in Woluwe zoeken wij zeer dringend een Roaming Coordinantor! Het gaat om een tijdelijke opdracht van 3 maanden. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten met onze externe partners in het buiteland met betrekking tot roaming. Je focus zal liggen op berekingen maken en kijken of onze partners de behaalde doelstellingen hebben gehaald. Zowel schriftelijk als mondeling zal je in contact staan met hen.

  • Magazijnier (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden als magazijnier in de namiddagploeg. Je staat in voor het inladen van de vrachtwagens.

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne (Diest) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Peer centrum / Grote-Brogel (GROTE-BROGEL)

    Regio: GROTE-BROGEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van KAPSALON TASSIA in sociale netwerken
Look for responds of KAPSALON TASSIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAPSALON TASSIA. Laat een reactie achter voor KAPSALON TASSIA. KAPSALON TASSIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAPSALON TASSIA. Leave a respond for KAPSALON TASSIA. KAPSALON TASSIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAPSALON TASSIA op de google maps. Adres en contacten KAPSALON TASSIA
Location of KAPSALON TASSIA on the google maps. Address and contacts of KAPSALON TASSIA

Andere gerelateerde bedrijven als come KAPSALON TASSIA KAPSALON TASSIA: Banque Bruxelles Lambert SA | ZONTROP BESTRATINGEN | COIFFURE IRبNE | VERHOYE-DULT | SYNDICAT D?INITIATIVE

Other related companies as KAPSALON TASSIA: Banque Bruxelles Lambert SA | ZONTROP BESTRATINGEN | COIFFURE IRبNE | VERHOYE-DULT | SYNDICAT D?INITIATIVE

KAPSALON TASSIA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAPSALON TASSIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723541259. Het bedrijf KAPSALON TASSIA bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 109; 2150; BORSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in KAPSALON TASSIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAPSALON TASSIA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAPSALON TASSIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAPSALON TASSIA, openstaande posities, locatie van KAPSALON TASSIA op de kaart.

KAPSALON TASSIA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAPSALON TASSIA, company assigned to the tax number BE04723541259. The company KAPSALON TASSIA is located at the address: HERENTALSEBAAN 109; 2150; BORSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in KAPSALON TASSIA were not found.
The main activity of KAPSALON TASSIA is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KAPSALON TASSIA is not available. You also can look at reviews of KAPSALON TASSIA, open positions, location of KAPSALON TASSIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAPSALON TASSIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAPSALON TASSIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAPSALON TASSIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAPSALON TASSIA, employees, financial statistics.