JENNY

Contactgegevens JENNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JENNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

JENNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NUKKERSTRAAT 34; 8450; BREDENE, België

Telefoon (phone): 59299857 (+32-59299857) 59299857 (+32-59299857)

Fax (fax): +32 (60) 879-42-69 +32 (60) 879-42-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JENNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JENNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JENNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JENNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JENNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JENNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JENNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JENNY
Products information JENNY

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in JENNY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JENNY
(Get full report from official database of BE for JENNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor JENNY
Addition kinds of activities for JENNY

02419902. Melkproductie | Milk production
14790403. Lithium minerale mijnbouw | Lithium mineral mining
28440201. Tandreinigers | Denture cleaners
28510208. Polyurethaan coatings | Polyurethane coatings
30869904. Isolatie- of kussingsmateriaal, schuimplastic | Insulation or cushioning material, foamed plastics
34420502. Lijstwerk en afwerking, met uitzondering van auto: metaal | Moldings and trim, except automobile: metal
34460201. Gratings, open stalen vloeren | Gratings, open steel flooring
39520100. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads

Werken bij JENNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JENNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JENNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JENNY. Looking for open vacancies in other companies

  • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp met dienstencheques Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: LIERS CENTRUM VOOR GEZINSZORG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gaan poetsen en /of strijken bij mensen thuis in de regio Lier en Koningshooikt.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tienen-Linter-Glabbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Sales Promotor @ Media Markt (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Tu es passionné par la photographie? Tu es photographe amateur et tu aimes la vente? Tu es étudiant en photographie ou en Multimedia? Alors, ce qui suit pourrait certainement t’intéresser… ➔ Nous recherchons des Sales Promotors pour notre client Panasonic. En tant que Sales Promotor, tu seras responsable de la démonstration des produits de la marque Panasonic dans un des magasins Media Markt de ta région. Tu approcheras de manière proactive les clients et tu les renseigneras avec enthousiasme sur les produits comme l’appareil photo GX80 ou les téléviseurs de technologie 4K. Profil recherché Tu es étudiant en photographie ou tu possèdes une affinité avec les produits Multimedia. Tu as un sens commercial. Tu es orienté client.  Tu es disponible le vendredi et samedi. Une première expérience dans la vente de produits Multimedia ou en Retail est un plus.  Nous offrons Un salaire compétitif accompagné d’une indemnité de déplacement Un travail dans votre propre région avec un planning fixe  Une formation sur les produits Panasonic Une première expérience commerciale qui sera un atout sur ton C.V. Intéressé? Alors n’attends plus ! Envoie ton CV à Think and Go et convaincs nous de ta passion !

  • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

  • Monteur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een MONTEUR BOVENLEIDING Je staat in voor het monteren en demonteren van onderdelen aan de bovenleiding, afrollen van kabels, bedienen spoormachines en het plaatsen van funderingspalen

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van JENNY in sociale netwerken
Look for responds of JENNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor JENNY. Laat een reactie achter voor JENNY. JENNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JENNY. Leave a respond for JENNY. JENNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JENNY op de google maps. Adres en contacten JENNY
Location of JENNY on the google maps. Address and contacts of JENNY

Andere gerelateerde bedrijven als come JENNY JENNY: HENRI VANDERSMISSEN | B.E.A. | TROUSSEL M | Viviane (Institut) | Hugo De Jongh N.V. Liften

Other related companies as JENNY: HENRI VANDERSMISSEN | B.E.A. | TROUSSEL M | Viviane (Institut) | Hugo De Jongh N.V. Liften

JENNY is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JENNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf JENNY bevindt zich op het adres: NUKKERSTRAAT 34; 8450; BREDENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in JENNY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JENNY is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JENNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JENNY, openstaande posities, locatie van JENNY op de kaart.

JENNY is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JENNY, company assigned to the tax number BE07618988037. The company JENNY is located at the address: NUKKERSTRAAT 34; 8450; BREDENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in JENNY were not found.
The main activity of JENNY is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JENNY is not available. You also can look at reviews of JENNY, open positions, location of JENNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JENNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JENNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JENNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JENNY, employees, financial statistics.