JEAN-CLAUDE SACRE

Contactgegevens JEAN-CLAUDE SACRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-CLAUDE SACRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-CLAUDE SACRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GOUV. ALEX GALOPIN 63; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 81588204 (+32-81588204) 81588204 (+32-81588204)

Fax (fax): +32 (57) 689-69-60 +32 (57) 689-69-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-CLAUDE SACRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-CLAUDE SACRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-CLAUDE SACRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-CLAUDE SACRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-CLAUDE SACRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-CLAUDE SACRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-CLAUDE SACRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-CLAUDE SACRE
Products information JEAN-CLAUDE SACRE

BTW identificatienummer (tax): BE03692474365
Ondernemingsnummer: 2905578613
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 676,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JEAN-CLAUDE SACRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-CLAUDE SACRE
(Get full report from official database of BE for JEAN-CLAUDE SACRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-CLAUDE SACRE
Addition kinds of activities for JEAN-CLAUDE SACRE

507802. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
23370000. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
36350000. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
59639904. Directe verkoop, telemarketing | Direct sales, telemarketing
86219905. Ingenieursvereniging | Engineering association
87120101. Bouwkunde | Architectural engineering
96419907. Regeling en inspectie van landbouwproducten, govt. | Regulation and inspection of agricultural products, govt.

Werken bij JEAN-CLAUDE SACRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-CLAUDE SACRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-CLAUDE SACRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-CLAUDE SACRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

  • Gemotiveerde thuishelpers via dienstencheques (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Meulebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Poetsmedewerkers Dienstencheques te RONSE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal instaan voor het schoonmaken van woningen in de gemeente Ronse met dienstenchecques.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

Zoek naar antwoorden van JEAN-CLAUDE SACRE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-CLAUDE SACRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-CLAUDE SACRE. Laat een reactie achter voor JEAN-CLAUDE SACRE. JEAN-CLAUDE SACRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-CLAUDE SACRE. Leave a respond for JEAN-CLAUDE SACRE. JEAN-CLAUDE SACRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-CLAUDE SACRE op de google maps. Adres en contacten JEAN-CLAUDE SACRE
Location of JEAN-CLAUDE SACRE on the google maps. Address and contacts of JEAN-CLAUDE SACRE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-CLAUDE SACRE JEAN-CLAUDE SACRE: Pirjol | Bailly-Hardy SPRL | Iovino Carlo Electricité SPRL | REYNAERT | KAMIEL TOLLENS

Other related companies as JEAN-CLAUDE SACRE: Pirjol | Bailly-Hardy SPRL | Iovino Carlo Electricité SPRL | REYNAERT | KAMIEL TOLLENS

JEAN-CLAUDE SACRE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-CLAUDE SACRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03692474365. Het bedrijf JEAN-CLAUDE SACRE bevindt zich op het adres: RUE GOUV. ALEX GALOPIN 63; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 676,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in JEAN-CLAUDE SACRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-CLAUDE SACRE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-CLAUDE SACRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-CLAUDE SACRE, openstaande posities, locatie van JEAN-CLAUDE SACRE op de kaart.

JEAN-CLAUDE SACRE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-CLAUDE SACRE, company assigned to the tax number BE03692474365. The company JEAN-CLAUDE SACRE is located at the address: RUE GOUV. ALEX GALOPIN 63; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 676,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in JEAN-CLAUDE SACRE were not found.
The main activity of JEAN-CLAUDE SACRE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-CLAUDE SACRE is not available. You also can look at reviews of JEAN-CLAUDE SACRE, open positions, location of JEAN-CLAUDE SACRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-CLAUDE SACRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-CLAUDE SACRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-CLAUDE SACRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-CLAUDE SACRE, employees, financial statistics.